تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر/احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی برای عشایردر دشت لار

فرشید ذبیحی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح روند تولیدات دامی عشایر در استان تهران گفت: در مجموع عشایر تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز مردم کشور را برعهده دارند و در استان تهران نیز عشایر با دارا بودن بیش از ۷۰۰ هزار دام سبک نقش موثری در تولید گوشت مورد نیاز استان برعهده دارند.

وی افزود: عشایر استان تهران حدود ۱۰۰ روز در مناطق ییلاقی استان و مابقی را در مناطق قشلاقی زندگی می کنند و این جامعه تولید کننده با حدود سه هزار خانوار نقش بسزایی در تولید محصولات دارند البته زندگی عشایری همواره با مشکلاتی مواجه است اما با احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی در غرب و شرق دشت لار تلاش کردیم این مشکلات در ییلاقات به حداقل برسد.

وی ادامه داد: آبرسانی سیار، توزیع سوخت فسیلی و آرد خوراکی و احداث مرکز درمانی و بهداشتی و همچنین احداث مرکز واکسیناسیون دام از اقداماتی است که برای این جامعه تولید کننده انجام شده است همچنین اجرای سامانه های خورشیدی و چراغ معابر نیز از سایر اقداماتی است که در منطقه دشت لار انجام شده و تلاش داریم این خدمات را گسترش دهیم.

انتهای پیام

شهر زیرزمینی میزبان پهلوانان شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =

دکمه بازگشت به بالا