بازدید اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها از ستاد مدیریت بحران و رصدخانه تهران

به گزارش ایسنا، روح الله نجابت با اشاره به بازدید جمعی از اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها از ستاد مدیریت بحران و رصدخانه شهر تهران، در جمع پایگاه خبریان بیان کرد: امروز به همراه جمعی از اعضای کمیسیون از ستاد پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران که زیرمجموعه شهرداری تهران است و رصد خانه تهران بازدیدی داشتیم. از آنجا که اصلاح قانون مدیریت بحران در دستور کار کمیسیون قرار دارد این بازدید صورت گرفت.

وی در ادامه اظهار کرد: رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در بازدید از ستاد پیشگیری و مدیریت بحران و شهردار تهران نیز در بازدید از رصدخانه حضوریافتند. در این بازدید توضیحاتی در خصوص میزان آمادگی و توانمندی ها و کمبودهایی که در حوزه مدیریت بحران وجود دارد و همچنین اشراف به داده های شهر تهران پیش از وقوع بحران و میزان استفاده از داده ها در زمان وقوع بحران، گزارش‌هایی ارائه شد.

نماینده مردم شیراز در مجلس تصریح کرد: بر اساس گزارش‌های ارائه شده، فضای مدیریت بحران به ویژه در موضوعی مثل زلزله باید خیلی بهتر از این باشد و کمبودهایی وجود دارد. آن بخشی که به قانون‌گذاری باز می‌گردد در اولین فرصت در دستور کار کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

همراه کردن مردم در اصلاحات اقتصادی مهم‌ترین کلید واژه است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + هفده =

دکمه بازگشت به بالا