سند طرح مدیریت بهره وری بوستان های چهار گانه جنگلی شمال تهران امضا شد

به گزارش ایسنا، سید حمید موسوی شهردار منطقه یک با اعلام این خبر اظهار داشت:چندی پیش اسناد مدیریت بهره وری از بوستان های کهف الشهدا و رحمان آباد به متراژ بیش از ۲۵ هکتار با همکاری منابع طبیعی استان تهران به شهرداری منطقه یک واگذار شد و ۲۳ خرداد ماه نیز اسناد بوستان های آبک و گلابدره به متراژ بیش از ۱۱۱هکتار به امضا رسید و نگهداشت و توسعه این محدوده در اختیار شهرداری منطقه یک قرار گرفت.

موسوی گفت: این اقدام با هدف توسعه کمربند سبز حریم شهر تهران و جلوگیری از ساخت و سازها در این محدوده اجرا شد و شهرداری منطقه یک نیز تمام توان خود را برای صیانت از این محدوده سبز شهری و توسعه قطب گردشگری شمال تهران به کار خواهد بست تا ارتفاعات به عنوان سرمایه های عمومی شهرحفظ و سبز شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک،  وی تصریح کرد: طرح توسعه این بوستان ها با حضور مشاورین مورد بررسی قرار می گیرد تا از بین پیشنهادهای  ارایه شده طرح های قابل اجرا مورد تصویب قرار گرفته و به اجرا برسد.

انتهای پیام

مبنای تعیین اعتبار دفترچه‌های بیمه چیست؟
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − شش =

دکمه بازگشت به بالا