۵ دلیل برای مراجعه به متخصص گوارش

به گزارش ایسنا، پزشک گوارش در درمان بیماری ها و اختلالات دستگاه گوارش و کبد تخصص ویژه دارد که به تشخیص و درمان انواع سرطان ها، بیماری های کبدی، سوزش معده، مشکلات کیسه صفرا، بیماری کرون، کولیت اولسراتیو، سندرم روده تحریک پذیر، خونریزی داخلی، بیماری سلیاک و سایر اختلالات دستگاه هاضمه اقدام می کند.

همچنین متخصص دستگاه گوارش می تواند در مورد چگونگی سالم نگه داشتن سیستم گوارشی به فرد آموزش دهد.

چه زمانی لازم است به متخصص گوارش مراجعه کنیم؟

در صورت داشتن هر یک از علائم زیر پزشک عمومی ممکن است شما را به یک متخصص گوارش ارجاع دهد. سایت “مدیکال اکسپرس” در گزارشی به این موارد اشاره کرده است:

– وجود عارضه سوزش معده که با داروهای بدون نسخه بهبود پیدا نمی کند: اگرچه سوزش معده گاه به گاه در میان افراد شایع است اما درصورتیکه حالت تهوع، استفراغ یا مشکل در بلع وجود داشته باشد یا فرد به دلیل دل درد شبانه نتواند به خواب رود، لازم است از متخصص کمک بگیرد.

– درد مداوم یا شدید معده: ناراحتی شکمی معمولا به دلیل ویروس معده، سوء هاضمه یا گاز ایجاد می شود. درد شدیدتر ممکن است نشانه انسداد روده باشد.

– وجود خون در مدفوع: وجود خون در مدفوع چه قرمز یا سیاه موردی است که باید بررسی شود چرا که می تواند خونریزی در دستگاه گوارش را نشان دهد.

– گیر کردن غذا در مری: این شرایط ممکن است به صورت وجود یک توده در گلو احساس و باعث بلع سخت و دردناک شود. همچنین می تواند باعث از دست دادن اشتها یا استفراغ شود و ممکن است نشانه ای از بیماری یا نوعی ناهنجاری باشد.

کشف بطری‌های آب معدنی حامل تریاک در باک خودرو!
هم اکنون بخوانید

– سن بالای ۴۵ سال: حتی اگر احساس کسالت و علائم بیماری ندارید، انجمن سرطان آمریکا توصیه می کند که اولین کولونوسکوپی غربالگری در سن ۴۵ سالگی و پس از آن هر ۱۰ سال انجام شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا