قیمت‌های اخیر طلا، متاثر از افزایش نرخ دلار و شرایط سیاسی

عبدالرحمن ذهبی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آخرین وضعیت بازار طلا در اهواز اظهار کرد: قیمت طلا در روزهای اخیر متاثر از افزایش قیمت دلار و بالا رفتن انس جهانی طلا بوده است و شرایط سیاسی پیش رو نیز در این افزایش قیمت، بی‌تاثیر نبوده است.

وی با بیان اینکه قیمت طلا مطابق نرخ جهانی است، گفت: قیمت‌گذاری در صنف طلافروشان جدا از دیگر صنوف انجام می‌شود و مطابق روز و حتی لحظه است؛ تنها صنفی که به قیمت جهانی کار می‌کند، طلافروشان هستند.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره‌فروشان اهواز ادامه داد: حدود ٩٠ درصد از فروشندگان طلا در اهواز، تابلوی نرخ‌نامه دارند که قیمت‌ها به صورت لحظه‌ای در آن به‌روز می‌شوند.

ذهبی‌زاده با اشاره به قیمت طلا و سکه در بازار، گفت: از ٢ خردادماه قیمت طلا روندی صعودی به خود گرفت؛ مطابق آخرین قیمت روز گذشته (١١ خردادماه) هر گرم طلای ١٨ عیار یک میلیون و ١٠٠ هزار تومان، تمام سکه امامی نیز ١١ میلیون تومان، نیم سکه ۶ میلیون و ۵٠ هزار تومان و ربع سکه ۴ میلیون و ۵٠ هزار تومان قیمت داشته است.

انتهای پیام

بهانه گیری جدید صادرکنندگان برنج هندی به ایران
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − سه =

دکمه بازگشت به بالا