
به گزارش ایسنا، پخش اعتماد نو به نقل از برنامههای تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری، از جمعه (هفتم خرداد ماه) آغاز شده است.
در دو روز اخیر ـ جمعه و شنبه ـ (۷ و ۸ خرداد ماه) «با دوربین (رییس جمهور)» تنها اعتماد نو به نقل از برنامه تلویزیونی اختصاص یافته با نامزدهای ریاست جمهوری بود که با حضور دو کاندیدای شماره ۱۱ و ۱۲ ـ یعنی سید امیرحسین قاضی زادههاشمی و عبدالناصر همتی ـ از شبکه یک سیما پخش شد.
اما از فردا یکشنبه (۹ خرداد ماه)، علاوه بر اعتماد نو به نقل از برنامه «با دوربین (رییس جمهور)» که به حضور محسن رضایی اختصاص دارد، بخش خبری ۲۰ و ۳۰ و گفت وگوی ویژه خبری نیز با محوریت اعتماد نو به نقل از برنامه های نامزدهای انتخاباتی از شبکه دو سیما پخش خواهند شد.
بخش خبری ۲۰:۳۰ مربوط به کاندیدای شماره ۱۲ (عبدالناصر همتی) فردا به روی آنتن میرود؛ همچنین گفتوگوی ویژه خبری مربوط به همین کاندیدا نیز ساعت ۲۲:۴۵ دقیقه پخش خواهد شد.
شبکه جام جم هم که شنبه اعتماد نو به نقل از برنامه ای انتخاباتی نداشت، از فردا ـ یکشنبه ـ اعتماد نو به نقل از برنامه های تبلیغاتی اش را از سر می گیرد و ساعت یک بامداد اعتماد نو به نقل از برنامه «ایران ما» به کاندیدای شماره ۱۱ (سید امیرحسین قاضی زادههاشمی) اختصاص دارد.
انتهای پیام

