به گزارش ایسنا، این روزنامه به نقل از منابع مطلع نوشت، تعدادی از مسؤولان آمریکایی به این امر توصیه کرده بودند زیرا این گام ممکن است باعث شود آمریکا به دلیل فعالیت خاصش در زمینه حمله هکری با محکومیت خارجی از جانب کشورهای دیگر روبهرو شود.
مقامات آمریکایی و انگلیسی پنجشنبه گزارش دادند، سرویس اطلاعات خارجی روسیه پشت حملات سایبری به “سولار ویندوز” بوده است.
این تحریمهای گسترده در واکنش به هک کمپانی “سولار ویندز” که دولت آمریکا معتقد است روسیه مقصر آن بوده، اعمال شدند. این حمله سایبری به هکرها این امکان را داد تا به هزاران کمپانی و دفاتر دولتی که از نرمافزارها و محصولات کمپانی “سولار ویندز” استفاده میکردند، دسترسی پیدا کنند.
“برد اسمیت”، رئیس شرکت مایکروسافت این حمله را که در دسامبر سال گذشته شناسایی شد یه عنوان “بزرگترین و پیچیدهترین حملهای که جهان تاکنون به خود دیده” توصیف کرد.
دفتر مطبوعاتی سرویس اطلاعات خارجی روسیه این اتهامات را بیاساس خواند و اعلام کرد، این اتهامات خیالی هستند و اشاره میکنند تحقیق درباره اظهارات کاخ سفید دیگر ماموریت اطلاعاتی نیست.
آمریکا تحریمهای جدیدی علیه ۳۲ شخصیت حقیقی و حقوقی روسیه اعمال کرد، این تحریمهای موسسات مالی آمریکا را به عدم خرید اوراق بهادار دولت روسیه ملزم میکند. علاوه بر آن واشنگتن اخراج ۱۰ دیپلمات روس را هم اعلام کرد.
انتهای پیام