عمق و نفوذ صنعت هسته‌ای باعث می شود که با این بادها نلرزد


عمق و نفوذ صنعت هسته‌ای باعث می شود که با این بادها نلرزد

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: اینقدر صنعت هسته‌ای عمق و نفوذ دارد؛ بیدی نیست که با این بادها بلرزد و قطعا ما پیروز هستیم.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، بهروز کمالوندی که روز گذشته در جریان بازدید از سایت هسته‌ای نطنز دچار حادثه شده بود، در سخنانی گفت: نبرد ما، نبرد ادامه‌داری است؛ استقامت می‌کنیم. یقین هم دارم که انشالله ما پیروز هستیم. هیچ تردیدی نکنند چرا که ۴٠ سال تجربه دیپلماتیک دارم؛ ٨ سال هم در این صنعت هستم. اینقدر این صنعت عمق و نفوذ دارد؛ بیدی نیست که با این بادها بلرزد. قطعا ما پیروز هستیم. 

وی ادامه دارد: من فقط اعتقادی نمی‌گویم؛ وقتی من امکانات را می‌بینم و تخصص توان با تعهد و دلسوزی عزیزان را می‌بینم و وقتی شما سرمایه این چنینی دارید پیروزی برایتان قطعی است. به همین دلیل تردیدی ندارم که به اهدافمان می‌رسیم.

 

نیازمندان را دریابیم وگرنه کیفر بی‌تفاوتی در برابر آنان را خواهیم دید
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − شش =

دکمه بازگشت به بالا