به گزارش ایسنا، وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد با بیان اینکه برای روغن های خوراکی با کاربردهای مختلف، استانداردهای ملی جداگانه تدوین شده، گفت: استانداردی برای روغن خوراکی با کاربرد «پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی» با عنوان روغن سه کاره وجود ندارد.
به گفته وی انواع روغن های مایع از جمله روغن سویا، آفتابگردان، کانولا و مخلوط این روغنها با نام روغن مایع مخلوط (مورد مصرف برای پخت و پز و سالاد) روغن مخصوص خانوار(مورد مصرف برای پخت و پز) و روغن سرخ کردنی(مورد مصرف سرخ کردن) معرفی میشوند.
معاون نظارت بر اجرای استاندارد با اشاره به تبلیغ روغن سرخ کردنی با نام تجاری «اولترا هایلی» محصول واحد تولیدی طبیعت سبز پارس کهن با عنوان روغن سه کاره در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد ایران هیچگونه تاییدیه ای به «روغن مصرفی سه کاره» نداده است و این عبارت که باعث القاء شبهه کیفیت برای مصرف کنندگان میشود، مورد تایید سازمان ملی استاندارد ایران نیست.
مصرف کنندگان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقررات استانداردهای ملی به پرتال این سازمان به نشانی isiri.gov.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام