باشگاه مجازی کتابخوانی و تبلیغ فرهنگ مطالعه

به گفته مسئول دفتر فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه پیام نور گناوه با توجه به تعطیلی دانشگاه به دلیل شیوع بیماری کووید۱۹ باشگاه مجازی کتابخوانی با هدف ترویج و تبلیغ فرهنگ مطالعه در بین دانشجویان ایجاد شده است.

ضرغام خرمی عنوان کرد: این نشست ها با همکاری دبیر باشگاه کتابخوانی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی هر هفته چهارشنبه ساعت ۱۹ با حضور نویسندگان مطرح کشور در فضای مجازی برگزار خواهد شد. 

وی افزود: در این نشست‌ها نویسندگان ضمن معرفی آثار خود، تجربیات مطالعاتی خودشان را با دانشجویان در میان می گذارند و دانشجویان ضمن آشنایی با آثار نویسندگان سوالات خود را از نویسندگان مطرح خواهند کرد. 

گفتنی است که سال‌های گذشته نشست حضوری در قالب سه شنبه کتاب به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت دانشگاه پیام نور گناوه به صورت حضوری برگزار می شده است.

هدف از ایجاد باشگاه مجازی کتابخوانی، بسترسازی برای جذب دانشجویان به کتاب و مطالعه غیر درسی با استفاده از روش معرفی کتاب، مطالعه گروهی، نقد بررسی از طریق ارتباط مستقیم با نویسندگان آثار است.

انتهای پیام

نمایش نسخه سینمایی مستند «هویدا»/ «آقا مرتضی» از ۱۹ فروردین اکران می‌‌شود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا