تشخیص بیماری پارکینسون با یک آزمایش پوستی ساده

به گزارش ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، در حال حاضر هیچ آزمایش آسان و قابل اعتمادی برای تشخیص زودتر بیماری پارکینسون در دسترس نیست. پزشکان برای نتیجه گیری باید علائم، سابقه خانوادگی و سایر عوامل بیمار را به دقت سنجیده و مورد بررسی قرار دهند.

یک مطالعه جدید توسط دانشگاه ایالتی آیووا نشان داده است که یک آزمایش پوستی ساده می‌تواند به طور دقیق بیماری پارکینسون را در افراد شناسایی کند.

دانشمندان آمریکایی اخیرا نشان داده‌اند که چگونه یک آزمایش می‌تواند با بررسی پروتئین آلفا-سینوکلئین جمع شده در نمونه‌های پوست بیماری پارکینسون (PD) را تشخیص دهد. این تحقیق بر روش سنجش تبدیل ناشی از لرزش در زمان واقعی (real-time quaking-induced conversion assay method) متمرکز است.

دانشمندان چندین سال را صرف مطالعه بهینه سازی روش تشخیص پروتئین‌های کژتابیده در اختلالات مشابه انسان و حیوان کرده‌اند.

این مطالعه بر روی ۵۰ نمونه پوست انجام شده است. نیمی از نمونه‌ها مربوط به بیماران مبتلا به پارکینسون بود. دانشمندان از روش پروتئین برای تشخیص صحیح بیماران مبتلا به پارکینسون استفاده کردند. محققان گفتند دقت تشخیص بالینی آزمایش برای تشخیص پارکینسون در مراحل اولیه حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد بود؛ اما در کل این نتایج نشان دهنده حساسیت و ویژگی فوق العاده بالای آن است که این نیز برای آزمایش تشخیصی بسیار مهم است.

بیماری پارکینسون از پروتئین های آلفا-سینوکلئین کژتابیده ناشی می‌شود که در مغز جمع می‌شوند و منجر به آسیب عصبی می‌شوند. این پروتئین‌های آلفا-سینوکلئین کژتابیده در سایر بافت‌های بدن از جمله پوست نیز جمع می‌شوند. آزمایش نمونه‌های پوستی می‌تواند منجر به تشخیص زودتر بیماری پارکینسون شود. تشخیص زودتر می‌تواند به پزشکان اجازه دهد تا استراتژی‌های درمانی را که برای کند کردن یا جلوگیری از بروز علائم پیشرفته این بیماری طراحی شده اند را انجام دهند.

چرا قیمت برخی اقلام دارویی ایرانی گران‌تر از مشابه وارداتی است؟
هم اکنون بخوانید

یافته‌های این مطالعه در مجله “Movement Disorders” منتشر شد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

دکمه بازگشت به بالا