ویژه برنامه های اربعین حسینی در متروی تهران

به گزارش ایسنا، فرنوش نوبخت ضمن عرض تسلیت فرا رسیدن سالروز اربعین امام حسین علیه السلام از اجرای ویژه اعتماد نو به نقل از برنامه های فرهنگی در متروی تهران خبر داد و گفت: این ویژه اعتماد نو به نقل از برنامه ها با هدف گسترش شعائر حسینی و گرامیداشت ایام اربعین سید و سالار شهیدان در ایوان انتظار میدان حضرت ولی عصر (عج) در قالب موکب عزاداران حسینی به همت معاونت امور فرهنگی اجتماعی شرکت بهره برداری مترو برگزار می شود. 
مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه تصریح کرد: اعتماد نو به نقل از برنامه های مختلفی از جمله ختم قرآن و صلوات، پرده خوانی و روایتگری با موضوع اربعین حسینی، برپایی غرفه ویژه کودکان و اهدای بسته های فرهنگی و پایگاه مشاوره دینی و مذهبی به منظور پاسخگویی به سوالات و شبهات شرعی از ۷ تا ۱۷ مهر ماه ۹۹ با همکاری و مشارکت موسسه وفاق سبز علوی اجرا می شود. همچنین غرفه محصولات فرهنگی اعم از بروشور، کتب مرتبط با فرهنگ عاشورا و اربعین حسینی و لوح های فشرده آموزشی و سخنرانی در سه ایستگاه امام حسین(ع)، دروازه دولت و میدان شهدا با مشارکت موسسه فرهنگی هنری منتظران منجی به صورت رایگان در اختیار مسافران متروی تهران قرار می گیرد. 
نوبخت با اشاره به فضاسازی در ایستگاه های مترو، تصریح کرد: به منظور ایجاد فضای بصری متناسب با ایام اربعین حسینی نمایشگاه های عکس و پوستر در گذرگاه های فرهنگی مترو با عنوان های “روایت جنون”، “مسیر جاوید ” و “بچه های اربعین” در معرض تماشای مسافران شهر زیرزمینی قرار می گیرد.

گزارش نشدن فوت ناشی از کرونا طی ۷۲ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد
هم اکنون بخوانید

 اساس گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، وی در پایان از تهیه و تولید محتوای شنیداری در قالب پادکست رادیویی توسط معاونت امور فرهنگی اجتماعی شرکت بهره برداری مترو ی تهران و حومه خبر داد و گفت: در این اعتماد نو به نقل از برنامه از رادیو مترو مطالب و محتوای مرتبط با اربعین حسینی تهیه و تولید و در تمامی ایستگاه های متروی تهران پخش می شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا