به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی سالاری در جلسهای که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اعضای اتاقهای بازرگانی ایران و تهران برگزار شد، اظهار کرد: دغدغهها و اهداف اصولی ما در سازمان تأمین اجتماعی با اعضای اتاقهای بازرگانی و تمامی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی مشترک است و هدف همه ما در نهایت رونق تولید و افزایش اشتغال است.
وی با بیان اینکه ۴۵ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند، گفت: ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بازنشسته همراه با اعضای خانواده خود از این سازمان حقوق ماهیانه دریافت میکنند و زندگی و معیشت این افراد وابسته به سازمان تأمین اجتماعی است.
سالاری بودجه سال جاری سازمان تأمین اجتماعی را ۱۷۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ماهیانه ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت حقوق بازنشستگان و ۳۰۰۰ میلیارد تومان در حوزه درمان تأمین اجتماعی هزینه میشود که این مبالغ بایستی به صورت نقدی و در موعد مقرر بدون هیچگونه تاخیری پرداخت شود.
وی تعامل و همکاری حداکثری با کارفرمایان برای وصول حق بیمه را اعتماد نو به نقل از برنامه اصولی سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: با وجود محدودیتهای مالی برای تامین منابع، حق اجحاف به کارفرمایان نداریم و از تمامی ظرفیتهای قانونی برای مساعدت به کارفرمایان استفاده میشود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی معافیتها و فرارهای بیمهای را از مسائل مهم این سازمان برشمرد و گفت: حدود ۱۲ میلیون نفر بیمه شده تأمین اجتماعی هستند و حق بیمه ماهیانهای که از این جمعیت وصول میشود حداقل باید ۱۴۰۰۰ میلیارد تومان باشد که اینگونه نیست و معافیتها، فرارهای بیمهای، لیستهای غیر واقعی و بازنشستگیهای سخت و زیان آور منجر به کاهش درآمد میشوند.
سالاری بازنشستگیهای پیش از موعد و افزایش بی رویه بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور را برای آینده سازمان تأمین اجتماعی زیان بار ارزیابی کرد و گفت: ضریب پشتیبانی از ۱۵ نفر در دهه ۶۰ به ۴٫۵ نفر رسیده است. ما چارهای جز اصلاح این وضعیت نداریم و باید در این مسیر حرکت کنیم.
وی با اشاره به دغدغه کارفرمایان درباره تعدد و تنوع بخشنامههای سازمان تأمین اجتماعی گفت: بخشنامههای تنقیحی سازمان تأمین اجتماعی با مشارکت و اخذ نظرات نمایندگان تشکلهای کارفرمایی در حال تدوین هستند و تا کنون ۵۶ بخشنامه تنقیحی صادر شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری ادامه داد: بخشنامه تنقیحی بازرسی دفاتر قانونی به عنوان یکی از بخشنامههای مهم حوزه کارفرمایان صادر شده و بخشنامه مربوط به قراردادهای پیمانکاری نیز در مراحل نهایی قرار دارد و به زودی صادر میشود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تقویت سه جانبه گرایی را از دیگر موارد و دغدغههای مشترک این سازمان و تشکلهای کارفرمایی برشمرد و گفت: این موضوع هم در مجلس و هم در دولت در دست بررسی قرار دارد و ما از اصلاح اساسنامه و احیای شورای عالی تأمین اجتماعی استقبال میکنیم.
انتهای پیام