تدوین و اجرای ۳۲ پروژه در راستای جهش تولید در استان بوشهر

سعید زرین‌فر در نشست کارگروه اشتغال شهرستان دشتستان با اشاره به زنجیره تولید به ویژه در عرصه مواد غذایی در استان بوشهر اظهار کرد: زنجیره تولید زمینه آرامش خاطر و امنیت غذایی مردم را فراهم می‌کند و بسیار با ارزش است.

وی با تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران گفت: در سه سال گذشته فعالیت در عرصه تولید قدری سخت‌تر از گذشته شده چرا که هم نیاز به همت مضاعف بوده و هم این مسئله با افزایش هزینه‌ها همراه بوده است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر با قدردانی از تلاش سرمایه‌گذاران در عرصه تولید و فعالیت اقتصادی افزود: خدمات دستگاه‌های اجرایی در حمایت و کمک به سرمایه‌گذاران در خور تحسین است.

زرین‌فر با اشاره به توسعه سرمایه‌گذاری در ایجاد واحدهای تولیدی در روستاها بیان کرد: در این راستا تسهیلات اعتباری قابل توجهی برای اجرای این طرح‌ها بر اساس ظرفیت روستاها پرداخت شده که نقش مهمی در رونق تولید، اشتغال‌زایی و جهش تولید داشته است.

این مسئول نقش بانک‌ها در حل مشکلات واحدهای تولیدی را قابل توجه دانست و تاکید کرد: هر چند بانک‌ها در رسیدگی مشکلات واحدهای تولید نقش آفرینی کردند ولی نیاز است این کمک‌ها در تکمیل واحدهای تولیدی و تامین نقدینگی آنها افزایش یابد.

وی با تاکید بر تامین گازرسانی و شبکه اینترنت واحدهای تولیدی صنعتی تصریح کرد: تامین آب واحدهای تولیدی و صنعتی مورد توجه قرار دارد که بر اساس طرح‌های تدوینی مشکلات این حوزه برطرف می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر از تدوین و اجرای ۳۲ پروژه تولیدی و صنعتی در راستای شعار جهش تولید دانست و بیان کرد: این پروژه‌ها در نقاط مختلف استان بوشهر در حال اجراء است و تکمیل آنها در سال جهش تولید در اولویت قرار دارد.

سرانجام توسعه آرش چه می‌شود؟
هم اکنون بخوانید

سعید زرین‌فر با اشاره به افتتاح واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای «مرغ آمین» یا «مرغ مادر» بیان کرد: این واحد مرغداری که با سرمایه گذاری ۱۲ میلیارد تومان و اشتغال ۱۲ نفر تکمیل شده در دهه فجر امسال تولید مرغ یک روزه آن آغاز می‌شود و جزء ۳۲ طرح جهش تولید استان بوشهر است.

وی با اشاره به فعالیت ۲۱۸ واحد مرغداری در استان بوشهر افزود: با راه‌اندازی مجموعه مرغ آمین (مادر)، جوجه یک روزه در کوتاه‌ترین زمان در اختیار واحدهای پرورش مرغ گوشتی قرار می‌گیرد که نقش مهمی در تامین گوشت مرغ و اشتغال منطقه دارد.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به فعال سازی واحدهای تولیدی راکد تصریح کرد: این واحدها در بخش‌های گوناگون دارای مشکلات هستند که نیاز به بررسی و مطالعه دارد.

زرین‌فر با بیان اینکه دشتستان قطب کشاورزی استان بوشهر است، گفت: دشتستان به عنوان پهناورترین شهرستان استان بوشهر و از بعد سیاسی، امنیتی، اجتماعی و اقتصادی شهرستان بسیار مهمی است.

این مسئول با اشاره به ظرفیت‌های دشتستان در ابعاد گوناگون افزود: این شهرستان دارای جوانان با استعداد و شرکت‌های دانش بنیان قابل توجهی دارد که باید در حل مشکلات این شهرستان تلاش بیشتری شود.

وی ذخیره مواد معدنی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: یکی از ظرفیت‌های استان تولید و استخراج مواد معدنی است که باید ضمن حل مشکلات استخراج مواد معدنی نسبت به حقوق معدن‌داران و مطالبات مردم توجه شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 16 =

دکمه بازگشت به بالا