لبیک گویان بر صحنه / "کرونا را به فال نیک می گیرم"

این هنرمند جوان تئاتر که نمایش خود را در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه برده است، در گفتگو با ایسنا از حال خوش این روزهای خود سخن گفت و ابراز امیدواری کرد که تجربه کرونا سبب شود تئاتری‌های واقعی شناخته و نمایشنامه‌های قابلی هم نوشته شوند.

او گفت: درست است که شرایط مالی تئاترها خوب نیست و به احتمال خیلی قوی ضرر می‌کنیم ولی حالمان خوب است از اینکه به جای فکر و خیال‌های آزار دهنده داریم تئاتر کار می‌کنیم، خوشحالیم. امیدوارم مخاطب هم با تماشای نمایش ما حالش خوب و فکرش مثبت شود.

دلفانی در پاسخ به این پرسش که چه انگیزه‌ای سبب شد در این شرایط دشوار روی صحنه بروید، توضیح داد: حضور یک گروه همدل و همراه؛ چیزی که این روزها خیلی کمتر در تئاتر ایران دیده می‌شود، با اینکه در گذشته گروه‌های خوبی داشتیم. بنابراین صرف از نظر از ماجرای مالی، تئاتر به آشتی مخاطبان نیاز دارد و لازم است به شعله‌ای که این روزها سوسو می‌زند، کمی بدمیم تا روشن‌تر شود.

او ادامه داد: از طرف دیگر خیلی وقت بود تمرین خود را شروع کرده بودیم و اگر می‌خواستیم منتظر برطرف شدن بیماری بمانیم، معلوم نبود این ویروس کی دست از سر ما برمی‌دارد و تمرین‌مان فرسایشی می‌شد بنابراین به اعضای گروه لبیک گفتیم و به عنوان کوچکترین اعضای خانواده تئاتر افتخار می‌کنیم در مجموعه‌ای حرفه‌ای روی صحنه می‌رویم که در یک سالنش استاد داود دانشور نمایشی دارد و در سالن دیگرش آقای آرش دادگر.

او مخاطب را آخرین پلان تئاتر خود نامید و افزود: خیلی خوشحالم که تماشاگران‌مان نظرات خود را بیان می‌کنند و پیشنهادهایی داشته‌اند که برایمان محترم است.

جامعه امروز به سیره فاطمی نیاز دارد/ رونمایی از تابلو نقاشی «خادم شهید»
هم اکنون بخوانید

دلفانی ابراز امیدواری کرد که این نمایش را در دیگر شهرها نیز روی صحنه ببرد و گفت: دکورمان را طوری ساختیم که امکان اجرای نمایش در دیگر شهرها هم فراهم شود و حتی بتوانیم آن را در فضای بیرونی هم کار کنیم.

این کارگردان درباره رعایت نکات بهداشتی نیز گفت: تئاتر شهر خیلی مسئولیت‌پذیرانه با این قضیه برخورد می‌کند، سالن مرتب ضد عفونی می‌شود و تهویه هم همیشه روشن است، هرچند فضای کار را تا حدودی تحت تاثیر قرار می‌دهد. همه تماشاگران در طول اجرا ماسک دارند و با فاصله می‌نشینند. با اینکه صندلی‌های خالی میان آنان دل‌مان را تنگ می‌کند ولی وقتی به تماشاگرمان احساس امنیت می‌دهد، برایمان پذیرفتنی است.

دلفانی با اشاره به شرایط دشوار اجرای تئاتر که حتی پیش از کرونا هم وجود داشته، یادآوری کرد: قبل از کرونا هم اجرای خیلی از سالن‌ها به دلیل نبود تماشاگر، منتفی می‌شد. بنابراین کرونا را با تمام بدی‌هایش به فال نیک می‌گیرم و امیدوارم بعد از آن، تئاتری‌های واقعی باقی بمانند و در قالب یک جمع درجه یک مطالبه‌گر، روی صحنه بیایند.

او ادامه داد: همچنانکه امیدواریم در این دوره سخت اگر کار نمی‌کنیم، بیشتر کتاب بخوانیم و بیش از هر چیز به خلق نمایشنامه‌های درخور توجه کنیم چرا که متاسفانه مدتی است نمایشنامه‌های درخشانی نداشته‌ایم و نیازمند متونی هستیم که تئاتر ما را از سطحی بودن نجات دهد تا به جای اجرای نمایشنامه‌های دسته چندم ترجمه‌ای، آثار قابل توجه نویسندگان خودمان را روی صحنه بیاوریم.

 نمایش «بین یه عالمه ماهی» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی امیردلفانی، تهیه‌کنندگی آناهیتا موگویی و بازی خشایار قائد رحمتی، مهدی یگانه، امیر دلفانی و ایمان عبدی هر روز غیر از شنبه‌ها ساعت ۱۹ به مدت زمان ۷۰ دقیقه و قیمت بلیت ۳۵ هزار تومان در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه می‌رود.

«اوآنا» گام بلندی در شکستن انحصار رسانه‌ای است
هم اکنون بخوانید

این نمایش داستان زندگی خانواده‌ای است که به دلیل شایعاتی مبنی بر شروع جنگ تصمیم به مهاجرت می‌گیرند. 

انتهای پیام

   

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا