رسانه‌های آمریکا هوشیار باشند که از سوی سیاستمداران به کار گرفته نشوند


رسانه‌های آمریکا هوشیار باشند که از سوی سیاستمداران به کار گرفته نشوند

توییت سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با تاکید بر “زودباور بودن” برخی رسانه‌های آمریکایی، به آنها هشدار داد تا در دام سیاستمداران این کشور نیفتند.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، سعید خطیب زاده در توییتر خود نوشت: جنگ‌افروزان ایالات متحده همواره از «روزنامه‌نگاران» زودباور برای همراه کردن افکار عمومی با حماقت‌های خود استفاده کرده‌اند.

در دولت بوش، از آن‌ها استفاده کردند تا جنگ ۷ تریلیون دلاری عراق را به مردم بفروشند. حالا هم دوباره در حال تکرار همان کار هستند و از پالیتیکو برای نشر دروغ‌هایشان استفاده می‌کنند. رسانه‌های ایالات متحده باید هوشیار باشند که از سوی سیاستمداران به کار گرفته نشوند.

 

رفتار مردم برای کاندیداهای پوششی تعیین تکلیف می‌کند که بمانند یا انصراف دهند/ جریان اصولگرایی از شکسته شدن سبد آرای خود می‌ترسد/ مناظره‌ها در سطح یک انتخابات پرشور نبود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 4 =

دکمه بازگشت به بالا