ویدئو / فرآوری سنتی کشمش به روش «بولاو»

ویدئو / فرآوری سنتی کشمش به روش «بولاو»

چند روزی است که فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فراورده باغی در کردستان به “بولاو” معروف است و از روزگاران قدیم در این منطقه رایج بوده است. با این روش سنتی سالانه ۲۰۰ تن کشمش طلایی در این استان تولید می‌شود. روستای دولاب در جنوب شهر سنندج در دامنه کوه «اوالان» بین شهر سنندج و کامیاران واقع است. در روش سنتی باغداران این منطقه برای تهیه کشمش خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده‌ای که بدست می‌آید، خوشاب نام دارد. 

تصویربردار: فرشید اردلان / تدوینگر: عماد نعمتی

سقوط رعایت پروتکل‌های بهداشتی به زیر ۴۰ درصد/ تشدید تیم‌های بازرسی قبل از ورود به پیک هفتم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + پنج =

دکمه بازگشت به بالا