تدوین سند نهایی توسعه ناحیه نوآوری شریف در۲۵۰ هکتار/حمایت مدیریت شهری از استارتاپ ها

به گزارش ایسنا، رسول کشت پور با اشاره به اینکه ناحیه نوآوری شریف اقدامی ارزشمند و بستری برای توسعه اقتصاد ملی  است، گفت: پس از انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بین معاونت فناوری ریاست جمهوری، شهرداری تهران و دانشگاه شریف مبنی بر احداث نخستین ناحیه فناوری کشور در فضایی به مساحت ۲۵۰ هکتاری  در محدوده دانشگاه شریف ، طرح مطالعاتی و تطبیقی آن توسط مشاور آغاز شده است.

شهردار منطقه ۲ با اشاره به اینکه در طرح مطالعاتی و تطبیقی الگویی از ناحیه نوآوری های موفق دنیا نیز بهره گرفته می شود، گفت: با توجه به افزایش متقاضیان برای تبدیل پلاک های ریزدانه و تجمیع آنها به مرکز فناورانه ، طرح تفصیلی  ناحیه نوآوری شریف پس از تصویب در کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی ،به عنوان سند نهایی توسعه ناحیه نوآوری اجرا می شود.

کشت پور افزود: ناحیه نوآوری فرصتی ارزشمند برای هدایت ایده های خلاق و فعالان درحوزه فناوری و نواوری جهت ایجاد کسب و کارهای نوین و توسعه اقتصاد ملی است.

وی با اشاره به بهره برداری برج فناوری بنتک در ناحیه نوآوری شریف گفت: در حال حاضر ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان و نزدیک به ۳ هزار و ۵۰۰ نفر از نخبگان دانشگاه شریف و دانشگاه‌های دیگر و اساتید فعال در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان از تمام دانشگاه‌های کشور در این برج مستقر بوده و فعالیت دارند که  با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اتفاق افتاده است.

بنابراعلام روابط عمومی شهرداری منطقه۲، وی از آمادگی مدیریت شهری برای حمایت از استارتاپ ها و فناوری های نوین گفت: ما معتقد هستیم که برای  توسعه شهرنیازمند بهره مندی از فناوری نوین و ایده های استارتاپی در حوزه شهری هستیم.
انتهای پیام

ویدئو / تداوم رگبار، وزش باد و رعد و برق در روزهای پیش رو
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

دکمه بازگشت به بالا