![](/wp-content/uploads/2021/12/arm.jpg)
رحمت الله فیروزی پوربادی در گفت و گو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز بعد از ظهر کمیسیون عمران مجلس، بیان کرد: در جلسه امروز بعد از ظهر کمیسیون آقای نوبخت حضور یافتند و گزارشی از وضعیت بودجه کشور و چالش های موجود به اعضای کمیسیون ارائه کردند.
وی در ادامه اظهار کرد: نمایندگان نیز در حضور رئس سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه به مشکلات بودجه ای پروژه ها و بخش های مختلف حوزههای انتخابیه خود اشاره داشتند و آقای نوبخت نیز قول رسیدگی دادند.
نماینده مردم نطنز در مجلس تصریح کرد: همچنین آقای نوبخت در خصوص مسائل مرتبط با بازنشستگان و کارمندان بخش های مختلف قولهای خوبی دادند که ان شاءالله عملیاتی شود.
وی افزود: همچنین در خصوص بازنگری در برخی از ردیفهای بودجهای نیز مباحثی در کمیسیون مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام