بیش از ۱۲ میلیون مبتلا به کووید-۱۹

به گزارش ایسنا، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به ۵۵۲ هزار و ۱۱۲ نفر رسیده و تاکنون ابتلای ۱۲ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۵۷۰ نفر به این بیماری نیز تأیید شده است.

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون هفت میلیون و ۶۹ هزار و ۲۸۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹بهبود یافته‌اند.

از میان چهار میلیون و ۵۴۹ هزار و ۱۷۵ مورد ابتلای فعال در سراسر جهان ، ۹۹ درصد موارد یعنی چهار میلیون و ۴۹۰ هزار و ۸۹۷ نفر وضعیت خفیف داشته‌اند و تنها ۵۸ هزار و ۲۷۸ مورد معادل یک درصد از کل موارد در وضعیت وخیم قرار دارند.

همچنین از هفت میلیون و ۶۲۱ هزار و ۳۹۵ پرونده مختومه بیماران مبتلا به کرونا هفت میلیون و ۶۹ هزار و ۲۸۳ نفر معادل ۹۳ درصد از موارد بهبود یافته و ۵۵۲ هزار و ۱۱۲ نفر معادل هفت درصد از موارد جان خود را از دست داده‌اند.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی “ورلداُمتر”، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنا بر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

آماده باش بیمارستانها در خوی و ارومیه در پی وقوع زلزله
هم اکنون بخوانید

۱. آمریکا سه میلیون و ۱۵۸ هزار و ۹۳۲ مبتلا، ۱۳۴ هزار و ۸۶۲ قربانی

۲.  برزیل یک میلیون و ۷۱۶ هزار و ۱۹۶ مبتلا، ۶۸ هزار و ۵۵ قربانی

۳. هند ۷۶۹ هزار و ۵۲ مبتلا، ۲۱ هزار و ۱۴۴ قربانی

۴.  روسیه ۷۰۰ هزار و ۷۹۲ مبتلا، ۱۰ هزار و ۶۶۷ قربانی

۵. پرو ۳۱۲ هزار و ۹۱۱ مبتلا، ۱۱ هزار و ۱۳۳ قربانی

۶. شیلی ۳۰۳ هزار و ۸۳ مبتلا، ۶۵۷۳ قربانی

۷.اسپانیا ۲۹۹ هزار و ۵۹۳ مبتلا، ۲۸ هزار و ۳۹۶ قربانی

۸. انگلیس ۲۸۶ هزار و ۹۷۹ مبتلا، ۴۴ هزار و ۵۱۷ قربانی

۹. مکزیک ۲۷۵ هزار و ۳ مبتلا، ۳۲ هزار و ۷۹۶ قربانی

۱۰. ایران ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ مبتلا، ۱۲ هزار و ۸۴ قربانی

پس از آن کشورهای ایتالیا با ۲۴۲ هزار و ۱۴۹ مبتلا، پاکستان با ۲۴۰ هزار و ۸۴۸ مبتلا، آفریقای جنوبی با ۲۲۴ هزار و ۶۶۵ مبتلا، عربستان سعودی با ۲۲۰ هزار و ۱۴۴ مبتلا، ترکیه با ۲۰۸ هزار و ۹۳۸ مبتلا، آلمان با ۱۹۸ هزار و ۷۶۵ مبتلا، بنگلادش با ۱۷۲ هزار و ۱۳۴ مبتلا، فرانسه با ۱۶۹ هزار و ۴۷۳ هزار مبتلا، کلمبیا با ۱۲۸ هزار و ۶۳۸ مبتلا، کانادا با ۱۰۶ هزار و ۴۳۴ مبتلا و قطر با ۱۰۱ هزار و ۵۵۳ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس آرژانتین با ۸۷ هزار و ۳۰ مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۵۸۱ مبتلا، مصر با ۷۸ هزار و ۳۰۴ مبتلا، سوئد با ۷۳ هزار و ۸۵۸ مبتلا، اندونزی با ۶۸ هزار و ۷۹ مبتلا، عراق با ۶۷ هزار و ۴۴۲ مبتلا، بلاروس با ۶۴ هزار و ۲۲۴ مبتلا، اکوادور با ۶۳ هزار و ۲۴۵ مبتلا، بلژیک با ۶۲ هزار و ۱۲۳ مبتلا، امارات متحده عربی با ۵۳ هزار و ۴۵ مبتلا، قزاقستان با ۵۳ هزار و ۲۱ مبتلا، کویت با ۵۲ هزار و ۷ مبتلا و هلند با ۵۰ هزار و ۷۴۶ مبتلا، اوکراین با ۵۰ هزار و ۴۱۴ مبتلا، فیلیپین با ۵۰ هزار و ۳۵۹ مبتلا، عمان با ۵۰ هزار و ۲۰۷ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

تصادف ون حامل زائران ایرانی در عراق چند مجروح برجای گذاشت + اسامی مصدومان اعلامی
هم اکنون بخوانید

همچنین کشورهای سنگاپور، پرتغال، بولیوی، پاناما، جمهوری دومینیکن، لهستان، افغانستان، سوئیس، سرزمین‌های اشغالی، بحرین، رومانی، نیجریه، ارمنستان، ایرلند، هندوراس، گواتمالا، آذربایجان، غنا و ژاپن بیش از ۲۰ هزار مبتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا