به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، پیش از شروع این کارگاه که صبح امروز (چهارشنبه، ۲۱ خردادماه) با حضور مدیران و پرسنل سینماها برگزار شد، سیدمهدی طباطبایینژاد از اهمیت و تاثیر گذاری نقش سالنهای سینما در بازگشت آرمش خاطر و ایجاد شرایط برای بازگشت به شرایط ایدهآل در جامعه سخن گفت.
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی با تاکید بر اینکه به ناچار باید با موضوع زندگی در شرایط کرونا کنار بیاییم گفت: سینما و مراکز فرهنگی میتوانند فضای زندگی را به شرایطی شاد و امیدبخش تبدیل کنند.
وی ادامه داد: مقصود ما از این جلسه و جلسات مشابه که در استانهای مختلف به صورت مجازی برگزار میشود این است که به مردم شریف کشورمان این اطمینان خاطر را بدهیم که فضای سینمای ایران یک فضای ایمن، پاکیزه و مراقبتشده جهت حضور خانوادهها برای به تماشا نشستن آثار ارزشمند سینمای ایران است.
معاون سازمان سینمایی با اشاره به روند بازگشایی سالنهای سینما و نبود استقبال و اطمینان خاطر مردم و خانوادهها در برخی از کشورهای آسیبدیده از ویروس کرونا گفت: عدم اطمینان خاطر از فضاهای عمومی ممکن است باعث شود سینما ها در بدو بازگشایی مورد استقبال قرار نگیرد و وظیفه ما به عنوان مدیران سینماها و مسئولین و تصمیم گیران و سیاستگذاران این است که جامعه مخاطب را به این اطمینان خاطر برسانیم که وقتی به سینما میروند به یک فضای ایمن وارد شدهاند، فضایی که همه مراقبتهای لازم برای حضور آنها در نظر گرفته شده است و پروتکلهای لازم بهداشتی که ستاد ملی کرونا در نظر گرفته است به طور دقیق توسط مدیران سینمایی رعایت میشود و مدیران و کارکنان کارآزموده در سینماها حضور دارند.
وی خاطر نشان کرد: امکانات لازم بهداشتی در سینماها مهیا شده است که طی روزهای آینده از طریق انجمن سینماداران تحویل داده میشود.
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی در ادامه گفت: اگر شروع بازگشایی ما شروعی کند و با نبود استقبال باشد برگشتن به چرخه اکران مناسب کار دشواری خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما در یک چینش منطقی و مناسب برای این مرحله از اکران، دو یا سه فیلم تازه را در کنار امتداد اکران فیلمهایی که از قبل بر پرده بودند در نظر گرفتهایم و با اطمینان خاطری که انشاءالله برای مخاطبین ایجاد خواهد شد، معتقدم سینماها با استقبال خوبی مواجه خواهند شد و از این منظر شرایط کشور و مردم ما با بسیاری از کشورهای دیگر متفاوت است.
بنابر گفته این مدیر سینمایی بازگشایی سالنهای سینما ابتدا با درخواست ۴۰ درصد ظرفیت مطرح شد و در ادامه با پیگیریهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و موافقت ستاد ملی کرونا به ظرفیت ۵۰ در صد رسید و امیدواریم این ظرفیت را بتوانیم به مرور افزایش دهیم.
طباطبایینژاد نحوه عملکرد مناسب عوامل اجرایی و کارکنان و مدیران سینماها، نقش تاثیرگذاری مثبت صدا و سیما، رسانهها و فضای مجازی را در تشویق و اطمینانبخشی به مردم جهت استقبال از فیلمهای روی پرده بسیار مهم و تاثیر گذار دانست.
معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی از همکاری رییس اورژانس کشور برای برپایی این کارگاه آموزشی قدردانی کرد.
در ادامه سعید مهر سروش به عنوان مدرس این کارگاه در بیش از یک ساعت نکات آموزشی مورد نظر جهت آموزش مدیران و پرسنل سینماها را مطرح کرد و پاسخگوی سوالات آنها شد.
محمدرضا فرجی مدیر کل اداره نظارت بر عرضه و نمایش هم در پایان جلسه توضیحاتی را در خصوص تامین اقلام بهداشتی سینماها مطرح کرد.
این کارگاه آموزشی بعد از مصوبه کارگروه بررسی آسیبهای کرونا در سینما در پی دیدار رییس سازمان سینمایی و رییس سازمان اورژانس کشور برگزار شد.
انتهای پیام