سمینار استانداران سراسر کشور پایان این هفته برگزار می‌شود


سمینار استانداران سراسر کشور پایان این هفته برگزار می‌شود

معاون سیاسی وزیر کشور با اعلام برگزاری سمینار استانداران سراسر کشور در روزهای ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت اظهار داشت: این سمینار به منظور انجام هماهنگی های لازم در خصوص اعتماد نو به نقل از برنامه ها و اقدامات سال ۱۳۹۹ وزارت کشور و استانداری های سراسر کشور برگزار می شود.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، جمال عرف معاون سیاسی وزارت کشور با اعلام برگزاری سمینار استانداران سراسر کشور در روزهای ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت در تهران، اظهار داشت: در چارچوب این سمینار، استانداران کشور در قالب چهار کمیسیون تخصصی سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی، مهمترین مسائل و اعتماد نو به نقل از برنامه های سال ۱۳۹۹ را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند.

وی افزود: روز نخست این همایش به برگزاری کمیسیون های تخصصی چهارگانه و روز دوم نیز به جمع بندی گزارش های کمیسیون ها با حضور وزیر کشور اختصاص خواهد داشت.

پیام مجرد: رئیس جمهور آتی باید از تیم استراتژیست تا اجرا را با خود به قوه مجریه ببرد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + بیست =

دکمه بازگشت به بالا