از رها نکردن ته سیگار در معابر تا خشک کردن پسماندهای تر

به گزارش ایسنا، این روزها همراه با شیوع بیماری کووید ۱۹ تولید پسماند به ویژه پسماندهای پلاستیکی و عفونی افزایش یافته است. این پسماندها نه تنها طی سالیان طولانی تجزیه نخواهند شد و به‌صورت زباله در محیط باقی می‌مانند بلکه سبب آلودگی آب و خاک می‌شوند که این وضعیت می‌تواند سلامت انسان و سایر موجودات زنده را تهدید کند.

در ادامه به ۸ نکته برای کاهش تولید پسماند و مدیریت صحیح آن‌ها طی روزهایی که مشغول مبارزه با بیماری هستیم آورده شده است. لازم به ذکر است که این نکات از صفحه اینستاگرامی کمپین «پس از این» برداشته شده است.

*لوازم حفاظت شخصی خود مانند ماسک، دستکش و دستمال‌های مرطوب را به هیچ عنوان در معابر و خیابان‌ها رها نکنیم و پیش از دور انداختن، آن‌ها را در کیسه‌های زباله مجزا قرار دهیم و درِ کیسه را به صورت محکم گره بزنیم.

*اینگونه پسماندها را فقط در مخازن زباله موجود در سطح شهر قرار دهیم.

*با توجه به دفع مستقیم پسماندها در این ایام در کاهش تولید پسماند همکاری و پسماندهای تر را در خانه آبگیری و خشک و پسماندهای خشک را فشرده و کم حجم کنیم.

*مراقب باشیم که کیسه‌های حاوی پسماند سوراخ نباشد که شیرابه آن روی زمین ریخته شود.

*با توجه به اینکه ویروس کرونا قابلیت انتقال دارد به هیچ عنوان آدامس، ته سیگار و آب دهان خود را روی زمین نیندازیم.

*با مصرف کامل مواد شوینده، ضدعفونی کننده‌ها و الکل‌های موجود در بسته‌بندی‌ها از سمی نبودن پسماندهای تولید شده مطمئن شویم و احتمال آتش‌سوزی آن‌ها را کم کنیم همچنین مخازن زباله در خانه را ضدعفونی کنیم.

افزایش ظرفیت تولید آسفالت در کارخانه شماره ۶ سازمان مهندسی و عمران شهر تهران
هم اکنون بخوانید

*در روزهای شیوع بیماری کرونا استفاده از کیسه‌های پارچه‌ای برای خرید می‌تواند به ما در حفظ سلامتی کمک کند همچنین این کیسه‌ها را می‌توان به‌راحتی پس از خرید با آب و مواد شوینده شست.

* از جمله دیگر راهکارها برای کاهش تولید پسماند و مصرف پلاستیک استفاده از دستکش‌های نخی به جای دستکش‌های پلاستیکی است. دستکش‌های نخی را می‌توانیم به محض ورود به خانه با شوینده‌های مناسب بشوییم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + ده =

دکمه بازگشت به بالا