در خانه بمانید و جایزه ببرید/دلگان نبض جازموریان، پیشرو در مقابله و پیشگیری از کرونا

مجتبی شجاعی در گفت و گو با ایسنا افزود: خانواده های دلگانی می‌توانند با تهیه کلیپ های کوتاه از دکلمه، قصه گویی، نمایش کوتاه، بازی ها، خلاقیت ها، نقاشی، دست ساخته های خود و فرزندان شان در این مسابقه شرکت نمایند. 

وی بیان کرد: ضمنا هر روز به ۳ کلیپ منتخب جایزه از طرف کمیته فرهنگی،  ستاد مدیریت بحران شهرستان تعلق می گیرد.

شجاعی ادامه داد: آثار مربوط به کودکان و نوجوانان از سن ۵ سال تا ۱۳ سال با ذکر نام و نام خانوادگی فرزند باشد و مدت زمان کلیپ ها بین ۱ تا ۳ دقیقه باشد و کلیپ ها داخل منزل تهیه گردد.

فرماندار دلگان اظهار داشت: زمان ارسال کلیپ ها به صورت روزانه از ۷ صبح تا ۵ عصر می باشد و اعلام نتیجه روز بعد می باشد. 

شجاعی گفت: ارزیابی و انتخاب کلیپ منتخب بر عهده داوران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌باشد و کلیپ های برگزیده در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته خواهد شد.

انتهای پیام

«امام علی (ع)»، سریال رمضانی شبکه چهار شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =

دکمه بازگشت به بالا