تاکید فرستاده ترامپ در کوزوو برای توقف مالیات بر کالاهای تولید صربستان

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ریچارد گرنل، که سفیر آمریکا در آلمان و فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در کوزوو و صربستان است، گفت: ‌انتظار داریم که این تعرفه‌های گمرکی برداشته شود.

وی ادامه داد: ما به تمامی رهبران حزبی کوزوو این مساله را شفاف توضیح دادیم که لغو تعرفه‌ها بر کالاهای تولیدی صربستان بهترین منفعت را برای کوزوو و اقتصاد آن دارد و باعث جذب مشاغل و سرمایه‌های جدید می‌شود.

فرستاده ویژه ترامپ ماه گذشته میلادی اقدامات آزمایشی برای از سرگیری فعالیت‌های خط ریلی و خطوط هوایی بین دو کشور که برای ۲۱ سال به حالت تعلیق در آمده، میانجی‌گری کرد.

وی ادامه داد: ما یک پیشرفت تاریخی در پیش داریم. بیانیه‌های بیشتری به زودی اعلام می‌شود چون هر دو طرف به دنبال پیشرفت هستند. این اقدامات زندگی را برای مردم در منطقه بهتر می‌کنند.

گفتگوی میان دو کشور حوزه بالکان با میانجی‌گری اتحادیه اروپا برای عادی شدن روابط آنها پس از آن انجام شد که دولت قبلی کوزوو مالیات ۱۰۰ درصدی بر کالاهای تولیدی صربستان اعمال کرد.

آلبین کورتی، نخست وزیر جدید کوزوو به پارلمان این کشور اعلام کرد که تعرفه‌ها برداشته نمی‌شوند و کوزوو بر این تعرفه‌های متقابل تجاری با صربستان تاکید می‌کند.

انتهای پیام

نقض آتش‌بس باکو و ایروان توسط نیروهای نظامی آذربایجان
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + بیست =

دکمه بازگشت به بالا