مجلس با تمدید «قانون شوراهای حل اختلاف» موافقت کرد


مجلس با تمدید «قانون شوراهای حل اختلاف» موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با «تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شوراهای حل اختلاف» به مدت یک‌سال موافقت کردند.

به گزارش پایگاه خبری اعتماد نو به نقل از ایلنا، نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۸ بهمن) مجلس شورای اسلامی نمایندگان  با لایحه «تمدید مهلت اجرای آزمایشی قانون شوراهای حل اختلاف» موافقت کردند.

از مجموع ۱۹۲ نماینده حاضر در صحن آنان با ۱۲۵ رأی موافق، ۲۱ رأی مخالف  و۳ رأی ممتنع با این تمدید موافقت کردند.

بر اساس ماده واحده این لایحه «مهلت اجرای آزمایشی قانون شوراهای حل اختلاف مصوب ۱۳۹۴/۹/۱۶ از تاریخ انقضای آن (۱۳۹۸/۱۱/۲۲) به مدت یک‌سال تمدید می‌شود».

در نهایت، برخی از نمایندگان مخالفت خود را با تمدید مهلت اجرای آزمایشی این قانون عنوان کردند و استدلال‌شان این بود که متأسفانه تمدید مهلت اجرای آزمایشی قوانین برای دولت تبدیل به یک رویه شده و دولت باید لایحه دائمی شدن چنین قوانینی را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد.

 

با تدبیر رهبری حصارهای تحریم دفاعی شکسته شده است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 11 =

دکمه بازگشت به بالا