تلاش رژیم صهیونیستی برای استرداد املاک باقیمانده یهودی‌ها در کشورهای عربی

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، گیلا گملئیل، وزیر برابری اجتماعی رژیم صهیونیستی از طرح محرمانه‌ای با همکاری شورای امنیت قومی این رژیم خبر داد که هدف آن برآورد املاک باقیمانده یهودی‌ها در کشورهای عربی است.

قرار است این وزیر بعد از در جریان قرار دادن شورای امنیت قومی درباره ارقام و ارزیابی املاک نتایج مفصل را طی هفته‌های آتی به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارائه کند.

وی مدعی شد: این اقدام آغاز اصلاح یک ظلم تاریخی است که از طریق آن می‌توان مایملک صدها هزار آواره یهودی را بازگرداند.

به نوشته روزنامه اسرائیل الیوم، بیانیه‌های مربوط به املاک به گروه‌های زیر تقسیم شده است: زمین و ملک در روستاها، ملک و زمین در شهرها، ارزش تأسیسات تجاری، درآمدهای احتمالی، املاک منقول و املاک عمومی جامعه یهود.

انتهای پیام

سناریوی ایده‌آل برای یمن از زبان سفیر آمریکا
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا