به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلم، «مردن در آب مطهر» جدیدترین ساخته برادران محمودی که این روزها توسط نیما جعفری جوزانی در حال تدوین است، به صداگذاری رسید.
حسین قورچیان که پیشتر صداگذاری «هفت و نیم» را انجام داده است در این فیلم نیز با برادران محمودی همکاری دارد. علی شادمان، ندا جبرائیلی، متین حیدرنیا ، صدف عسگری، سوگل خلیق، علیرضا آرا، امیررضا رنجبران، خیام وقار، پیمان مقدمی، مهتاب جعفری، فرید اسحاقی، فاطمه شکری، محیا رضایی، فاطمه میرزایی و علیرضا مهران بازیگران این فیلم هستند.
عاشقانه تازه برادران محمودی قصه چند جوان مهاجر افغان را روایت می کند که قصد رفتن به اروپا را دارند.
برادران محمودی فرم حضور در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر را پر کرده و در تلاش هستند تا فیلم را برای نمایش در جشنواره آماده کنند.
عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: نوید محمودی، تهیه کننده:جمشید محمودی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، تدوین: نیما جعفری جوزانی، صدابردار: محمد شاهوردی، طراح صحنه: مهدی موسوی، طراح چهره پردازی: محمود دهقانی، طراح لباس: شبنم اصغری، دستیار کارگردان و بررنامه ریز :سیاوش رمضان لو، منشی صحنه : فائزه گرکانی، مدیر تولید: هادی حیدری ، عکاس: پیمان داداش زاده ، روابط عمومی: سپیده حیدرآبادی.
****
شورای صدور پروانه ساخت در جلسه اخیر با دو فیلمنامه موافقت کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، فیلمنامههای”اوین” به تهیهکنندگی و نویسندگی آرش سجادی حسینی و کارگردانی احمد کاوری و “چپ راست مستقیم” به تهیهکنندگی منوچهر محمدی و کارگردانی و نویسندگی حامد محمدی موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.
همچنین شورای صدور پروانه نمایش آثار غیرسینمایی با عرضه یک سریال ایرانی موافقت کرد.
در جلسه اخیر شورای پروانه نمایش آثار غیرسینمایی، برای سریال” کرگدن (قسمت ۱ تا ۵) ” به تهیهکنندگی صادق یاری و کارگردانی کیارش اسدیزاده پروانه نمایش صادر شد.
در این جلسه برای سه عنوان انیمیشن خارجی پروانه نمایش صادر شد.
این گزارش اضافه میکند، شورای پروانه نمایش آثار غیر سینمایی برای قسمت جدید مجموعه “رالی ایرانی”و قسمت جدید سریال” مانکن” پروانه نمایش صادر کرد. همچنین در این جلسه با نمایش دو عنوان فیلم کوتاه ( جهت نمایش در گروه هنر و تجربه) موافقت شد.
****
با نمایش شش فیلم از سینمای ایران، نخستین دوره جشنواره فیلمهای ایرانی با عنوان «نسل نوین سینمای ایران» اواخر آذر در شهر ویتره فرانسه برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در این جشنواره که با هدف معرفی سینمای نوین ایران و دعوت از کارگردانان مستقل سینمای کشور برگزار میشود، برای ترسیم چشماندازی نو از شرایط کنونی سینمای ایران، شش فیلم یهوا (آناهید آباد)، آپاندیس (حسین نمازی)، ویلاییها (منیر قیدی)، برگ جان (ابراهیم مختاری)، مادری (رقیه توکلی) و خانهای در خیابان چهل و یکم (حمیدرضا قربانی) به نمایش درخواهند آمد.
این رویداد با همکاری و مساعدت ابوالفضل جلیلی، کارگردان صورت گرفته است.
همچنین قرار است در مراسم پایانی، از کارگردان فیلم منتخب این جشنواره بر اساس آرای تماشاگران تقدیر شود.
در حاشیه این جشنواره و در بخش غیررقابتی که با حضور متخصصان سینمای ایران و فرانسه و علاقهمندان به فرهنگ و هنر ایرانی برگزار میشود، چند فیلم مستند و چند فیلم کوتاه با حضور علی نظری فیلمساز بهنمایش درخواهد آمد.
این رویداد فرهنگی و هنری به ابتکار «مرکز ایران و فرانسه» و با مشارکت و حمایت شهرداری شهر ویتره (واقع در استان بروتاین فرانسه)، انجمن فرهنگی گارومدیا، شورای استان بروتاین، بنیاد سینمایی فارابی و «خانه فرهنگهای جهان» ۲۰ تا ۲۴ آذر ۱۳۹۸ (۱۱ تا ۱۵ دسامبر ۲۰۱۹ ) در شهر ویتره برگزار خواهد شد.
****
نمایش «جویستیک» از هفدهم آبان در تالار حافظ روی صحنه میرود.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل بنیاد رودکی، نمایش «جویستیک» به طراحی و کارگردانی حسین صفریان بحری و نویسندگی علی صفری از ۱۷ آبان ماه در دو سانس ۱۷ و ۱۸:۳۰ در تالار حافظ اجرا میشود.
بازیگران این نمایش امیر عباس توفیقی، حامد عابدی، شیما صادقی، مصطفی عباسی، رامین قربانی و سارینا یوسفی هستند.
دیگر عوامل این اجرا عبارتند از: تهیه کنندگان: حسین دارابی وعرفان محیطیان، مشاور هنری کارگردان و طراح گریم: داریوش صالحیان، مشاور کارگردان:وحید حسن زاده، مدیر تبلیغات:فریما خلیلی (کمپانی فیلم را) و مینا غفارپور، اعتماد نو به نقل از برنامه ریز و دستیار اول کارگردان:محسن خمیسی، دستیار کارگردان:شهناز سمیعیان، مدیر صحنه:ستاره صادقی، منشی صحنه: مهسا اسدی، طراح نور:مرتضی خانمحمد، طراح لباس: مریم سیمرغ، طراح صحنه: زینب صفریان بحری، طراح صدا و آهنگساز: اشکان فخاری، طراح پوستر، بروشور و لوگو: ابوالفضل فیلو، مدیر رسانه:رهاحاجیزینل، طراح و اجرای ویدئومپینگ: نیکان خبازی، ساخت تیزر:سهیل بابایی، عکاس: فوژان پارسا وعباس ستایش، ساخت ماسک:مصطفی عباسی و لیلی هنردار، مجریان گریم: مهدی خلج و رضوان فتحی پور، دستیار آهنگساز: سهیل بهنام، دستیار لباس: شادی ثیابی.
****
فیلمبرداری فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی عطشانی که از دهم مهرماه آغاز شده بود، به پایان رسید.
به گزارش روابط عمومی بیتا فیلم، فیلمبرداری دهمین فیلم علی عطشانی با عنوان «سلفی با دموکراسی» پس از حدود ۴۰ روز فیلمبرداری به پایان رسید.
این روزها تدوین این فیلم توسط علی عطشانی و محمد تیموری در حال انجام است و جلوههای ویژه کامپیوتری نیز توسط فرید ناظر فصیحی و تیم ویژوئال ادامه دارد.
پولاد کیمیایی، پژمان بازغی، آتیلا پسیانی، سیما تیرانداز، امیرعباس گلاب، دنیا مدنی، نیما شاهرخشاهی، مهدی صبایی، قاسم زارع و کورش تهامی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
«سلفی با دموکراسی» داستانی ماورایی دارد و روایتی است از کسانی که در جنگ ایران و عراق حضور داشته و داستان آن تقریبا در ادامه داستان فیلم «دموکراسی تو روز روشن» اتفاق میافتد.
عوامل فنی این پروژه عبارتند از: تهیهکننده و کارگردان: علی عطشانی، نویسنده: مسعود و امیرعلی احمدیان، تهیهکننده اجرایی: سید محمد احمدی، مدیر فیلمبرداری: محمود عطشانی، دستیار یک و اعتماد نو به نقل از برنامهریز: امیر رونقی، مدیرتولید: سعید دلاوری، مشاور تهیهکننده: سید محمدتقی هاشمیان، صدابردار: محمد شاهوردی، طراح چهرهپردازی: امید گلزاده، طراح صحنه و لباس: آبتین برقی، سرپرست جلوههای ویژه رایانهای: فرید ناظر فصیحی، مسئول جلوههای ویچه میدانی: حسن راستگو، صداگذار: سید محمود موسوینژاد، چهرهپرداز: فرزانه زردشت، مدیر امور بینالملل: امیدعلی چوگانی، تهیه لباس: گروه صنعتی تولیدی پوشاک پی اچ، پیام حمزهزاده، منشی صحنه: مهتاب شهرابی، مدیر تدارکات: علیرضا یارمحمدی، هماهنگی تولید: سامان صادقیمهر، مجری طرح: بیتا فیلم تهران، عکاس: مجید محبوبیراد، مشاور رسانهای و مدیر روابط عمومی بیتا فیلم: مریم قربانینیا، پخش جهانی: امریکن برایتلایت فیلم پروداکشنز American Brightlight Film Productions .
****
ششمین جشن نوشتار سینمای ایران ۲۷ آبانماه برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی خانه سینما، ششمین جشن نوشتار سینمای ایران دوشنبه ۲۷ آبان ماه با حضور هنرمندان و نویسندگان و پیشکسوتان عرصه نوشتار در فرهنگسرای ارسباران برگزار میشود.
این جشن به دبیری سپیده ابرآویز با هدف تجلیل از گزارشگران، مترجمان، نویسندگان و منتقدان برتر سینمایی و شناخت استعدادهای نو و ارج نهادن به نقد و نوشتار علمی و منصف در بخشهای ترجمه، مقاله، گزارش، مصاحبه، نقد و یادداشت سینمایی برگزار میشود. دراین دوره از جشن از یک عمر فعالیت شاپور عظیمی و هوشنگ حسینی تجلیل خواهد شد. نامزدهای این جشن نیز طی روزهای آینده معرفی میشوند.
****
محمدرضا الوند مدیر هماهنگی تئاتر استانها با اعلام این خبر که معیار اعتبار جشنوارههای استانی تطابق با شیوهنامه است، تاکید کرد: سقف تعداد آثار پذیرفتهشده از سوی جشنوارههای استانی که در شیوهنامه ذکر شده است به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل هنرهای نمایشی، دالوند گفت: با اتمام ماه صفر، جشنوارههای تئاتر استانی فعالیت خود را آغاز کرده و بیش از ۲۰ جشنواره استانی تا پایان ماه جاری برگزار خواهد شد.
او تصریح کرد: طبق شیوهنامه برگزاری جشنواره تئاتر استانی که سال قبل به همه استانها ارسال شد برگزارکنندگان جشنوارههای استانی موظف به برگزاری این رویداد بر طبق این دستورالعمل هستند. در این میان چند نکته مهم مورد سوال مسئولان و هنرمندان استانها قرار گرفت که طی یک نامه پاسخی روشن برای انجمن هنرهای نمایشی استانها ارسال شد.
مدیر هماهنگی تئاتر استانها یکی از این سوالها را درباره سقف و کف تعداد آثار پذیرفتهشده از جشنوارههای استانی دانست و توضیح داد: در تمام استانها و مراکزی که برگزارکننده جشنوارههای استانی هستند اگر تعداد کارهای شرکتکننده در جشنواره کمتر از هشت اثر باشد، تنها یک اثر بعد از طی مراحل داوری جشنواره استانی به واحد هماهنگی تئاتر استانهای ادارهکل هنرهای نمایشی معرفی خواهد شد.
او در همین راستا افزود: اگر تعداد گروههای شرکتکننده در جشنوارههای استانی بیش از هشت اثر باشد، امکان معرفی دو اثر وجود دارد.
محمرضا الوند در همین رابطه تاکید کرد: به هیچ وجه از هیچ استانی با هر تعداد اثر شرکتکننده، اثر سومی پذیرفته نخواهد شد و ما در این زمینه با استناد به شیوهنامه جشنوارههای تئاتر استانی هیچ تعهدی برای پذیرش اثر سوم نخواهیم داشت. پیشنهاد میشود دبیران جشنوارههای استانی در خصوص انتخاب هیئتهای بازبینی و داوری تنوع نگاه، تنوع تخصص و توجه ویژه به تحصیلات تخصصی نمایش و دانش بهروز تئاتری را در اولویت قرار دهند.
این نویسنده و کارگردان تئاتر در مورد شرط اجرای عمومی آثاری که میخواهند در جشنوارههای استانی شرکت کنند نیز گفت: طبق شیوهنامه برگزاری جشنوارههای استانی، گروههایی که میخواهند جهت حضور در این رویداد مورد بازبینی قرار گیرند باید حداقل یک ماه پیش از آغاز روند بازبینی اجرای عمومی خود را در سطح استان پشت سر گذاشته باشند و این جزو مصادیق قانونی شیوهنامه است که قطعا باید رعایت شود.
مدیر هماهنگی تئاتر استانها گفت: ما پیشبینی میکنیم حداقل ۵۴ یا ۵۶ و حداکثر ۶۴ اثر از سوی جشنوارههای استانی به ادارهکل هنرهای نمایشی معرفی شود. چون از نحوه برگزاری جشنوارههای استانی مطلعیم و در جریان هستیم که برخی استانها شاهد حضور کمتر از هشت گروه شرکتکننده خواهند بود.
محمدرضا الوند در پایان گفت: جهت انتخاب آثار منتخب جشنوارههای استانی و معرفی به بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر پس از هماهنگی با دبیر جشنواره و ارزیابی روشهای پیشنهادی جزئیات چگونگی آن اطلاعرسانی خواهد شد.
برگزاری جشنوارههای تئاتر استانی به عنوان مهمترین رویداد تئاتر سراسر استانها برای حضور و اجرای آثار منتخب شهرهای هر استان از ابتدای سال جاری آغاز شده و با تمام شدن ماه آبان به پایان خواهد رسید.
****
برگزیدگان نخستین جشنواره مونولوگ دانشجویی افرا به دبیری داود نامور معرفی شدند.
به گزارش روابطعمومی جشنواره، عصر روز گذشته (شنبه، ۱۲ آبان) اختتامیه نخستین جشنواره مونولوگ دانشجویی آکادمی هنرهای اجرایی افرا در عمارت نوفللوشاتو برگزار شد و برگزیدگان بخشهای مختلف از سوی هیئت داوران معرفی شدند. در این مراسم شهرام کرمی (مدیرکل هنرهای نمایشی)، دبیر و داوران و نیز هنرمندان گروههای اجرایی این جشنواره حضور داشتند.
هیئت داوران این جشنواره متشکل از مهران امامبخش، محمد نادری و مهرداد کوروشنیا نتایج بررسیهای خود خود را در سه بخش زیر اعلام کردند:
الف) مسابقه نمایشنامهنویسی
هیئت داوران با اهدای لوح یادبود از نمایشنامه «چشمان بیدار» نوشته نیلوفر عباسی تقدیر میکند.
هیئت داوران با اهدای لوح زرین جشنواره و جایزه نقدی نمایشنامه «چند؟ هیچ» نوشته مریم یاسینزاده را بهعنوان نمایشنامه برگزیده جشنواره اعلام میکند.
ب) مسابقه بازیگری
هیئت داوران با اهدای لوح یادبود برای بازی در نمایش «عباس» از سیمین بهفر تقدیر میکند.
هیئت داوران با اهدای لوح زرین جشنواره و جایزه نقدی آروین شاهحسینی را برای بازی در نمایش «اختلال» برگزیده جشنواره اعلام میکند.
ج) مسابقه بهترین نمایش
هیئت داوران با اهدای لوح یادبود برای نمایش «تو» از ویدا قراگوزلو تقدیر میکند.
هیئت داوران با اهدای لوح زرین جشنواره و جایزه نقدی نمایش «عباس» را به کارگردانی حمزه زارعی، برگزیده جشنواره اعلام میکند.
د) جایزه ویژه هیئت داوران در بخش بازیگری
هیئت داوران با اهدای لوح زرین جشنواره و جایزه نقدی به سیدمحمد میرعلی مرتضایی برای بازی در نمایش «عمو زنجیرباف»، او را به عنوان برگزیده جایزه ویژه بازیگری از سوی هیئت داوران جشنواره اعلام میکند.
انتهای پیام