پنجره آپارتمان‌های مشرف به ساختمان‌های دولتی کره شمالی تخته کوب شده‌اند

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، ساکنان در نزدیکی شهر ممنوعه در پیونگ یانگ با اقدامی از سوی دولت کره شمالی روبرو شده‌اند که بر اساس آن، باید پنجره‌های مشرف به ساختمان‌های دولتی را تخته کوب کنند.

نخستین بار در ژوئیه سال جاری میلادی وبسایت دیلی ان.کی مستقر در سئول مدعی شد که پلیس مخفی کره شمالی دستور داده تا اتاق‌های مشرف به این شهر ممنوعه که محل فعالیت و کار کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی است، سیمان و تخته کوب شوند.

این وبسایت همچنین گزارش داد که این اقدامات در اوت و سپتامبر صورت گرفته است.

یکی از منابع آگاه به این وبسایت گفت: این اقدامات برای متوقف کردن مردم از تصویر برداری از تاسیسات کلیدی دولت از پنجره‌های اتاق‌های طبقات بالایی و ارسال به خارج از کره شمالی صورت گرفته است.

حالا تصاویر گرفته شده نشان می‌دهد که پنجره‌ها در آپارتمان‌های طبقات بالایی را با تخته‌هایی پوشانده‌اند.

کریستوفر گرین از گروه بین‌المللی بحران مدعی شده که نصب این تخته‌های چوبی و مسدود کردن پنجره‌ها، برای جلوگیری از تلاش برای ترور از پنجره‌های طبقات بالایی است.

انتهای پیام

"اکثر چریک‌های سابق فارک به توافق صلح کلمبیا پایبند هستند"
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

دکمه بازگشت به بالا