افزایش ۲۵ درصدی ارایه امکانات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین

به گزارش ایسنا امروز جلسه هماهنگی کمیته بهداشت و درمان اربعین ٩٨ که با حضور پیرحسین کولیوند – رئیس سازمان اورژانس و رییس کمیته بهداشت و درمان اربعین کشور، دکتر عطیر العبادی – سفیر کشور عراق، دکتر رفعت مسعود – سفیر کشور پاکستان، ابراهیم حجازی – معاون سفیر کشور افغانستان در ایران، اعضای کمیته بهداشت و درمان اربعین ٩٨ و دکتر نائلی – رییس اداره همکاری‌های اقتصادی امور بین‌المللی وزارت بهداشت – در سازمان اورژانس کشور برگزارو در خصوص نحوه ارائه خدمات کمیته بهداشتی و درمانی و فوریت هایپزشکی بحث و تبادل نظر شد.

این هم اندیشی به منظور انجام هماهنگی اقدامات درمانی، فوریت‌های پزشکی به‌ویژه کنترل بهداشتی نظیر نظارت و کنترل بهداشتی موکب‌ها، مراکز طبخ و توزیع غذا، نظام مراقبت سندرمیک و کنترل زائران محترم افغانستانی و پاکستانی در مبادی ورودی مرزهای شرقی کشور از نظر ابتلا به بیماری‌های واگیر و تاکید بر واکسیناسیون زائران مطابق با توصیه های سازمان بهداشت جهانی صورت پذیرفت.

در ابتدای جلسه دکتر کولیوند ضمن تشکر از حضور سفرای کشورهای همسایه در جلسه و آمادگی ایشان در آغاز اقدامات همکاری بهداشتی و درمانی، با تشریح جایگاه و عملکرد کمیته بهداشت و درمان  اربعین از اطمینان وزارت بهداشت در خصوص ارایه خدمات درمانی و بهداشتی و کنترل دقیق مخاطرات بهداشتی خبر داد.

وی با انعقاد تفاهمنامه همکاری بین وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق در ۲۰ شهریور ماه سال جاری برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب به زائران گرانقدر اربعین حسینی، تاکید کرد: در خصوص درمان رایگان بیماران اورژانسی در بیمارستان‌های عراق با وزارت بهداشت عراق به تفاهم رسیده‌ایم.

ضرورت تهیه طرح جامع عملیاتی مبارزه با مواد مخدر
هم اکنون بخوانید

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین با اشاره به مخاطرات احتمالی گفت: با توجه با بازگشایی مرز خسروی در غرب کشور و افزایش تردد زائران ایرانی و غیر ایرانی به دلیل حذف روادید در ایام اربعین، امکانات وزارت بهداشت و کمیته بهداشت و درمان اربعین به میزان ٢۵ درصد افزایش یافته است.

در این جلسه دکتر عرفانی – رئیس اداره مدیریت بیماری های واگیر – به وضعیت بهداشت و درمان در مرزهای کشور اشاره و از سفرای کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان در خصوص همکاری وزارت بهداشت کشورهای متبوع خود در زمینه کنترل‌های بهداشتی و واکسیناسیون زائران درخواست همکاری کرد.

در ادامه دکتر عطیر العبادی – سفیر کشور عراق در ایران – ضمن تشکر ازعقد قرارداد بین وزارت بهداشت ایران و عراق به همکاری کامل بین دو کشور تأکید کرد. دکتر رفعت مسعود – سفیر کشور پاکستان در ایران – نیز ضمن تأکید بر همکاری وزارت بهداشت کشور ایران و پاکستان ، درخواست استمرار جلسات بین دو کشور برای مدیریت بیماری‌ها و ارایه خدمات بهداشت ودرمان به‌ویژه برای مراسم اربعین سال آینده کرد.

دکتر نائلی – رییس اداره همکاری‌های اقتصادی امور بین المللی وزارت بهداشت – در این جلسه ضمن اشاره به خدمات مؤثر بهداشت و درمان ، به اجلاس RC۶۶ اشاره کرد و آن را فرصتی مناسب برای توسعه همکاری‌ها دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، در پایان مقرر شد به منظور ایجاد تعامل مناسب‌تر و همکاری مطلوب وزارتخانه‌های بهداشت ایران، افغانستان، پاکستان، آذربایجان و عراق جلسات منظمی با وزرای این کشورها ترتیب داده شده و درحاشیه نشست آتی وزرای بهداشت منطقه در ایران، RC۶۶ مباحث مهم پیشگیری از بروز بیماری‌ها و سلامت زائرین اربعین حسینی در راستای رسیدن به اهداف سلامت منطقه بررسی شود.

پایبندی افراد به منشور اجتماعی؛ شرط بازنگری در احکام بدوی شورای انضباطی
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + هشت =

دکمه بازگشت به بالا