به گزارش ایسنا، در حال حاضر کره جنوبی این جزایر را جزایر “دوکدو” واقع در “دریای شرق” و تحت حاکمیت خود میخواند و ژاپن آنها را جزایر “تاکشیما” میداند که در آبهای اطراف کشورش با نام “دریای ژاپن” قرار دارد.
برای سالهای زیادی این زوج تنها ساکنان این جزایر کوچک بودند، اگرچه افراد دیگری نیز مانند ماموران پلیس، متصدیان فانوسهای دریایی و گردشگران به صورت دورهای به این جزایر رفت و آمد دارند.
شرایط وخیم آب و هوایی ممکن است ارتباط این جزایر را تا هفتهها با دیگر نقاط دنیا قطع کند اما آبهای اطراف آن زمینههای غنی برای ماهیگیری محسوب میشود.
کیم که اصالتا اهل جزیره “ججودو”ی کره جنوبی است تا سال ۲۰۱۷ میلادی و پیش از آن که ضعف جسمی او را دچار مشکل کند به عنوان غواص آزاد مشغول به کار بود. اما از زمان مرگ شوهرش، “کیم سونگ دو” در ماه اکتبر گذشته، این زن ۸۱ ساله تنها ساکن دائمی این جزایر آتشفشانی به شمار میرود.
او اعلام کرده که از دست دادن شوهرش تصمیم او را برای زندگی در این جزایر تغییر نداده و این سبک از زندگی، ذهن او را در آرامش قرار میدهد.
لازم به ذکر است که این جزایر مورد مناقشه موجب تشدید وخامت روابط بین کره جنوبی و ژاپن شده است.
به باور ژاپنیها، کره جنوبی این جزایر سنگی را که به ادعای ژاپن از قرن ۱۷ مورد حاکمیتشان قرار داشته، به طور غیرقانونی اشغال کرده است و کره ادعا دارد که این جزایر که سرشار از منابع گازی زیرآبی است از قرن ششم به این کشور تعلق داشته است.
اگرچه این جزایر از هر دو کشور کره جنوبی و ژاپن بسیار دور افتاده است اما از لحاظ جغرافیایی به کره جنوبی نزدیکتر از ژاپن بوده و یکی از مقاصد گردشگری برای کرهایها شمرده میشود.
کیم مدتی با دخترش در شهر “پوهانگ” در ساحل جنوب شرقی کره جنوبی زندگی کرد تا عملیات بازسازی محل زندگیاش در جزایر مذکور اتمام یابد.
اگرچه بسیاری از کرهایها از مهاجرت و زندگی به این جزایر برای تثبیت مالکیت خود بر آنجا حمایت کردهاند اما مقامات کره جنوبی اعلام کردهاند هیچ تصمیمی مبنی بر تشویق مردم برای سکونت در این جزایر نگرفتهاند.
به گفته مقامات تنها فضای قابل سکونت برای یک خانوار در این جزیره وجود دارد با این حال با توجه به وخامت وضعیت سلامت کیم، دختر و داماد او قصد دارند در آینده نزدیک در این جزیره سکونت دائمی پیدا کنند.
دختر کیم در نظر دارد با استفاده از یک مجوز کسب و کار که از پدرش به او رسیده با فروش تمبر، صابونها و غذاهای دریایی به گردشگرانی که از این جزیره دورافتاده بازدید میکنند، گذران زندگی کند.
بنا بر گزارش سی ان ان، سکونت این خانواده در این جزایر تنها راهاندازی یک کسب و کار نیست، بلکه نشان میدهد که شهروندان کرهای جزایر “دوکدو” را ترک نکرده و و همچنان در آن اقامت خواهند داشت.
انتهای پیام