اشرف غنی ۳۵ زندانی خطرناک طالبان را آزاد کرد

به گزارش ایسنا، در اعلامیه این اداره که امروز (دوشنبه) به رسانه‌ها فرستاده شد آمده که دلیل این اقدام غنی “حسن نیت در برابر مخالفین و پیشرفت گفت‌وگوهای صلح با گروه طالبان” بوده است. معمولا خطرناک‌ترین بازداشتی‌ها در بند امنیت ملی افغانستان نگهداری می‌شوند.

در ادامه این اعلامیه آمده:”دولت افغانستان به خاطر صلح و آتش‌بس پایدار، همواره در مذاکره و گفت‌وگو را باز گذارده، تا همه طرف‌های درگیر بر جنگ نقطه‌ پایان گذاشته و متوسل به گفت‌وگو شوند.”

در همین حال سخنگوی گروه طالبان نیز روز گذشته اعلام کرد که این گروه به مناسب عید قربان ۷۶ تن از زندانیان در بند این گروه را در ولایت‌های اروزگان، قندوز، خوست و سرپل افغانستان آزاد کرده است.

آزادی زندانیان طالبان همواره واکنش‌هایی در افغانستان به همراه داشته است.

نگرانی اصلی برخی هم بازگشت این زندانیان به میدان جنگ است، آنچه که گفته می‌شود در گذشته اتفاق افتاده است.

غنی به مناسبت عید فطر حدود دو ماه پیش نیز دستور آزادی حدود ۹۰۰ زندانی گروه طالبان را صادر کرد که این افراد در چند مرحله رها شدند.

دلیل رهایی شماری از آن زندانیان بیماری غیرقابل درمان و سالخوردگی گفته شده بود. همچنین شماری از این زندانیان کسانی بودند که کمتر از یک سال از موعد حبس‌‌شان باقی مانده‌ بود.

یک منبع معتبر در وزارت کشور افغانستان که نخواست نامش برده شود در آن زمان به بی‌بی‌سی گفته بود که بیشتر این افراد رها شده به فعالیت‌های “تروریستی و تخریبی” مجرم شناخته شده بودند.

انتهای پیام

پیام عصائب اهل الحق به الکاظمی درباره سفرش به واشنگتن
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =

دکمه بازگشت به بالا