به گزارش ایسنا، برگزیدگان کمیتهها و بخشهای مختلف عبارتند از:
غرفه کودک از کمیته فرهنگ و هنر دینی
غرفه آموزش و تحلیل مفهوم سازی قرآنی کودکان از کمیته آموزش و پژوهش
کتابخانه تخصصی صحیفه سجادیه از بخش عترت
باشگاه همراهان نمایشگاه با تقدیر از غرفه اتاق فکر از بخش فضای مجازی
غرفه جامعه القرآن الکریم از بخش مؤسسات قرآنی
بنیاد امامت از بخش مؤسسات قرآنی مردم نهاد
شورای عالی قرآن شهرداری تهران از بخش نهادها
دانشگاه فرهنگیان از بخش دانشگاهیان
غرفه رهیافتگان از بخش بین الملل
نشر جمال از بخش فروش ناشران مکتوب
غرفه یارانه پژوهان شرق از بخش فروش دیجیتال
حوزه علمیه قم به دلیل ارائه مشاورههای تخصصی در بخش حوزوی
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین از بخش استانها
خانم عادلی فعالترین عضو باشگاه همراهان نمایشگاه
بانک صادرات جمهوری اسلامی ایران
سازمان زیباسازی شهر تهران
شرکت خدماتی کالای شهروند
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
مؤسسه خانه کتاب
مؤسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران
شرکت بهره برداری مصلای حضرت امام خمینی (ره)
خبرگزاری ایکنا
خبرگزاری ایسنا رسانه برتر در نمایشگاه قرآن
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
ستاد مدیریت بحران شهر تهران
تأکید بر نوآوری و ابتکار در نمایشگاه بیست و هفتم قرآن کریم
در بخشی از این آئین، عبدالهادی فقهیزاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه قرآن کریم، به بیان سخنانی پرداخت.
فقهیزاده با اشاره به آیه مبارکه «مَا أَصَابَکَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ وَمَا أَصَابَکَ مِنْ سَیِّئَةٍ فَمِنْ نَفْسِکَ وَأَرْسَلْنَاکَ لِلنَّاسِ رَسُولًا وَکَفَی بِاللَّهِ شَهِیدًا»، گفت: آنچه از موفقیت نصیب ما شده است، به جز به یمن و برکت عنایت الهی نبوده است و البته همه کاستیها از ما بوده است و برای کمبودها و کاستیهایی که قابل مشاهده بوده، از همه بازدیدکنندگان و ملت شریف ایران و مخاطبان نمایشگاه عذرخواهی میکنم.
وی در ادامه افزود: تلاش میکنیم در سال آینده نمایشگاه قرآن به مثابه ویترین فعالیتهای کثیری در حوزههای فرهنگ دینی تابندهتر و مؤثرتر از پیش جلوهگری کند.
فقهیزاده تصریح کرد: بدون شک بالندگی فرهنگ قرآنی در میان کودکان و نوجوانان آرزوی بزرگ همه ماست. ما نمایشگاه قرآن را همچون رویدادی در نظر داریم که راهی به دلها پیدا کند و معنای زندگی را که در قرآن کریم جستوجو میکنیم تا در دلها به مثابه نهالی نوپا بنشیند. انشاءالله علاقه به قرآن و آموزههای آن را از مرحله شعار به مرحله عمل بدل کنیم.
رئیس بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم اظهار کرد: رویکردهای ما در نمایشگاه قرآن در این دوره به اجمال بیان شد. آنچه در این میان بر روی آن تأکید دارم، این است که همه طرحها و اعتماد نو به نقل از برنامهها را با نوآوری و برجستگیهای جدید و در جلوههای تازه عرضه کنیم.
فقهیزاده بیان کرد: ما نمایشگاه قرآن را متعلق به نهادی بدون نهاد دیگر، مؤسسهای بدون مؤسسه دیگر و اشخاصی بدون اشخاص دیگر نمیدانیم بلکه این نمایشگاه را متعلق به آرمانهای مقدس ایران و آحاد ملت شریف ایران میدانیم که نمایندگان آنها با برخورداری از توش و توان بیشتر توانایی اجرای اعتماد نو به نقل از برنامههای شایستهتر و مؤثرتر را در اعتماد نو به نقل از برنامههای پیشنهادی عملاً نشان میدهند.
وی افزود: امیدواریم این سیر تحولخواهی و نوآوری و نوگرایی همچنان در معاونت بپاید و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری و هم یاریهای خالصانه و مؤثر نهادهای فرهنگ دینی و مؤسسات قرآنی توانایی اجرای نمایشگاههای بهتری را در سالهای آتی به دست بیاورد.
وی در پایان از همکاران خود در معاونت قرآن و عترت و مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قدردانی کرد و گفت: از همه دوستانی که در مؤسسات حامی نمایشگاه و مسئولان فرهیخته و بزرگوار رسانه ملی و مصلای حضرت امام خمینی (ره) و همه مؤسسات دیگری که ما را یاری کردند قدردانی میکنم و در پایان ضمن تشکر مجدد از همه دوستان آرزو دارم ما را به عنوان کوچکترین سربازان خدمتگزار به آستان قرآن و اهل بیت (ع) بپذیرند.
همچنین در این مراسم محمدمهدی عزیززاده، مشاور اعتماد نو به نقل از برنامهریزی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم گزارشی از برپایی این دوره از نمایشگاه ارائه کرد و گفت: ۱۴۱ طرح حائز شرایط لازم برای حضور در نمایشگاه بودند. ۲۴ جلسه طولانی با صرف ۱۴۸ ساعت زمان برای بررسی این طرحها برگزار شد که از این تعداد ۵۷ طرح در حوزه مؤسسات و نهادهای مردمی بود.
وی ادامه داد: در حوزه نیروی انسانی امسال ۳۵۱ نفر نیرو در راستای چابکسازی نیروها، در اداره نمایشگاه فعالیت داشتند. همچنین در این دوره ۸۷ نهاد و مؤسسه، ۲۱ نهاد غیردولتی، ۱۸ نهاد دولتی، ۱۸ نهاد دانشگاهی، ۱۶ نهاد حوزوی و ۱۴ نهاد استانی حضور داشتند. همچنین امسال شاهد حضور بخش بینالملل نمایشگاه برای اولین بار در صحن اصلی مصلای حضرت امام خمینی (ره) بودیم.
عزیززاده گفت: در این دوره از برپایی نمایشگاه، کارگاهها محدود شدند و برگزاری ۳۷ نشست و کارگاه تخصصی در حوزه فعالیتهای پژوهشی و آموزشی در کارنامه این دوره ثبت شد. ۱۷ هزار و ۲۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه امسال حضور داشتند و رکورد فروش کتابهای دینی در نمایشگاه بیست و هفتم شکسته شد. بیش از ۲۵ میلیارد تومان میزان فروش این بخش بود.
وی افزود: باشگاه همراهان نمایشگاه که پل ارتباط نمایشگاه و مخاطبان است، در سال گذشته توانست حدود ۱۷ هزار عضو و امسال بیش از ۶۹ هزار عضو را جذب کرد.
به گفته عزیززاده، امسال با مشارکت شهرداری تهران بستههای افطاری سالم به نمایشگاه بازگشت.
وی با اشاره به رویکردهای این دوره از نمایشگاه بیان کرد: ساختارهای نمایشگاه در دوره بیست و هفتم بازبینی جدی شد و برخی بخشها تخصصیتر تفکیک شدند. همچنین بخشهای فروشگاهی تخصصیتر حاضر شدند و صرفهجوییهای بسیاری در هزینههای نمایشگاه را در این دوره شاهد بودیم. نمایشگاه قرآن امسال بیش از ۱۵ درصد کاهش هزینه داشت.
انتهای پیام