دوازده اقدام پسا بمباران

یادداشت

پس از اقدامات سخت ایران، وزیر خارجه عراق با لفاظی های خود علیه ایران به سخن پراکنی پرداخت و کشور پاکستان هم مواضع تند وتیزی اتخاد کرد و نهایتاً امروز صبح با حمله به خانه اتباع خارجی در روستایی در نزدیکی سروان پاسخ داد اما این پایان ماجرا نخواهد بود.

پس از اقدامات سخت ایران، وزیر خارجه عراق با لفاظی های خود علیه ایران به سخن پراکنی پرداخت و کشور پاکستان هم مواضع تند وتیزی اتخاد کرد و نهایتاً امروز صبح با حمله به خانه اتباع خارجی در روستایی در نزدیکی سروان پاسخ داد اما این پایان ماجرا نخواهد بود و اقدامات واقعی در پس بمباران مقر های جاسوس و تروریستی باید اجرا شود که به همین دلیل معتقدم باید ۱۲ اقدام برای تکمیل فرآینده مقابله با تروریست ها انجام شود.

اول: لازم است مسئولان ذیربط  با انتشار اسناد و مدارک، از اقدامات و فعالیت های جاسوسی اسراییل در اربیل علیه ایران و سابقه تذکرات ایران به عراق و مسئولین اقلیم کردستان در این زمینه  و کوتاهی های آنها برای مردم عزیز کشورمان روشن کنند تا آنها در این زمینه قانع شوند که اقدام موشکی ایران یک ضرورت برای حفظ امنیت کشورمان بود.

دوم: تمامی نیروهای مرربانی و نظامی در مرزهای شرقی و غربی باید در آماده باش کامل باشند و مراقبت کنند که گروه های تروریستی انتقام جو به اهداف خود نرسند چرا که اقدامات تلافی جویانه آنها ما را وادار به عملیات های مجدد می کند و این به صلاح نیست.

سوم: مساله مهم سوم کنترل سرشاخه های «پاراسین» در ایران است. پاراسین دستگاه اطلاعاتی حزب  دموکرات کردستان عراق است که از هفتاد سال قبل در ایران فعال است و در تمام مناطق ایران  شبکه جاسوسی و منابع دارند و همچنان این شبکه را حفظ کرده اند همان طور که می دانید کردهای عراقی از ۱۳۴۸ که در ایران مستقر شدند رهبران در کرج اقامت داشتند ولی شاه بقیه را در سراسر ایران پخش کرد و آنها شاید نسل سومشان هم در ایران به دنیا آمده باشند ولی همچنان به این دستگاه اطلاعاتی وابسته هستند و این شبکه توسط اسراییل تاسیس ، دایر و هدایت شده است و باید اینها کنترل شوند پارستین در ایران با سابقه هستند و می توانند به ما ضرباتی وارد کنند.

شب قدر کنار ملائکه
هم اکنون بخوانید

چهارم: شبکه های کشورهای دیگر مثل پاکستان باید کنترل شوند و همین طور باید مراقب شیطنت رقبایی مثل هند هم باشیم هند بدش نمی آید که ما با پاکستان درگیر شویم. هند پیشنهاد یک جبهه مقابله با تروریسم بین هند ایران و روسیه داده  است. هند می خواهد ما با پاکستان درگیر شویم در حالی که ما با پاکستان کاری نداریم مشکل ما فقط گروه های تروریستی است که باید برای همیشه حضور تروریست ها در پاکستان و نیز ترانزیت مواد مخدر از این کشور را حل کرد. به نظر من باید قاطعانه و محکم در برابر تروریست ها ایستاد و این موضوع را خاتمه داد

پنجم: وزارت خارجه باید کلیه سفرای مقیم جمهوری اسلامی را دعوت کرده و با ارائه اسناد و مدارک اقدامات سخت ایران درباره بمباران اربیل و منطقه مرزی پاکستان به آنها توضیح بدهد.

ششم: وزارت خارجه باید بسته ای از اطلاعات و اسناد مربوط به فعالیت های گروه های جاسوسی و ترورریستی تهیه و به سفرای مقیم ها کشورها در ایران ارائه دهد و برای کلیه این اقدامات را توضیح دهند

هفتم: اقدام بعدی در دیپلماسی رسمی این است که نمایندگی های جمهوری اسلامی در سایر کشورها و مجامع بین المللی اقدام به توجیه عملیات های ایران علیه مراکز جاسوسی و تروریستی در اربیل و پاکستان بنماید و از همه این ظرفیت ها برای قانع کردن آنها استفاده کند.

هشتم: کلیه رسانه های کشور که به زبان های خارجی محتوا تولید می کنند باید طی برنامه های توجیهی برای مردم طرفدار جمهوری اسلامی در خارج از کشور فعالیت کنند و اقدامات ایران را روشن و با ارائه اسناد و مدارک توضیح دهند. کلیه رسانه های همسو با جمهوری اسلامی در سراسر دنیا باید توجیه شوند و برنامه هایی برای توضیح اقدامات ایران تهیه و منتشر کنند.

نهم: کلیه مراکز فرهنگی همراه با جمهوری اسلامی در سایر کشور باید عملیات ایران علیه تروریست ها را توجیه کنند و در این زمینه ما ظرفیت های بزرگی داریم که از شیعیان تا فارسی دوستان و ایران دوستان و اهل سنت علاقه مند به ایران که باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

روحانی گام نخست را برای عمل به وعده‎ها برداشت
هم اکنون بخوانید

دهم: مراکزی مثل مرکز تقریب مذاهب و اهل البیت و بیداری اسلامی  باید بسیج شوند تا این اقدام جمهوری اسلامی را توجیه کنند.

یازدهم : اقدام یازدهم در دیپلماسی پنهان است ده ها سال است که ما از طریق سرویس اطلاعاتی با سایر سرویس ها ارتباط داریم و همکاری های مثمر ثمری هم داشته ایم به خصوص بعد ازیازده سپتامبر و داعش این همکاری ها بیشتر شد. باید برای همه سرویس ها، اطلاعات اسناد و مدارک و اقداماتی که با دو کشور عراق و پاکستان داشتیم را به اطلاع آنها برسانیم همچنین اطلاعات کشورهای دوست و همسو را درباره جریانات و حرکت های جاسوسی اسراییل و تکفیری را دریافت کنیم و همکاری فعالی را با اینها شروع کنیم

دوازدهم: آخرین اقدامی که باید در این موضوع انجام شود این است که ما با تمام سرویس های اطلاعاتی که تبادل اطلاعات در زمینه های مختلف داریم مثلا با اروپایی ها درباره داعش و تکفیری ها و گروه های فرقه ای و مواد مخدر همکاری داشته ایم می توانیم به صورت مضاعف این همکاری ها را فعال کنیم و از توان آنها در ضربه زدن به این گروه ها بیشتر استفاده کنیم یا با کشورهای عربی و اسلامی درباره اسراییل همکاری داشتیم و باید با آنها هم این همکاری ها را انجام دهیم با ترک ها در باره گروه های تجزیه طلب از گذشته همکاری داشتیم الان باید این را عمیق تر کنیم و الان موقعیتی است که باید به صورت ویژه دنبال کنیم اینها مواردی است که باید در کنار اقدامات انجام شده  تا منظومه کاملی از دفاع ملی و امنیت ملی شکل بگیرد. نباید کاریکاتوری عمل کنیم که یک بخش قوی کار کند و بخش های دیگر ضعیف باشد.

سیدعلی حسینی کارشناس امور خاورمیانه

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا