به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری برنا؛ این مسابقه سالانه با هدف آشنایی و آموزش علاقهمندان به این فناوری و پرورش این افراد در کل کشور، در نظر دارد در یک فرآیند مشخص حضوری و غیرحضوری، آموزشهای لازم به علاقه مندان ارائه دهد و درنهایت با طرح موضوعات جدی صنعت در حوزه هوش مصنوعی، علاوه بر پیشبرد اهداف مسابقه ۳ مسئله واقعی را رفع کند.
امسال اجرای این مسائل در حوزه سلامت و پزشکی خواهد بود و گروه ها در پایان مسابقه، فارغ از جوایز دریافتی، میتوانند از ظرفیتهای جانبی فراهم شده نیز استفاده کنند.
در این مسیر بسیاری از فعالان و تصمیم گیران از جمله بنیاد ملی نخبگان، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نمایشگاه اینوتکس، شبکه فن بازار ملی ایران، پژوهشگاه ICT، پارک فناوری پردیس و شرکت هایوب از همراهان این مسابقه هستند.
مدت این مسابقه ۵ ماهه است و شرکتکنندگان ۷۰ ساعت آموزش تئوری و ۲.۵ ماه آموزش عملی مسئله محور در زمینه های مختلف مرتبط با حوزه مسابقه را می گذرانند. در ادامه نیز مطالب مرتبط با ابزارهای کسبوکار را در وبینارها و سمینارهایی که برای آن مشخص شده است، می آموزند وبا چالشهای روز بیشتر آشنا خواهند شد.
در ادامه به این افراد فرصت داده می شود تا بهصورت عملی با نیازهای واقعی حوزه هوش مصنوعی آشنا شوند و به سمت ارائه راهکار برای این نیازها حرکت کنند. ارزیابی این افراد علاوه بر بررسی فعالیتهای مختلف و آزمونهای مورد نیاز و نظر مربیان ، وارد مرحله داوری می شوند و هر تیم یا فرد بر اساس شاخص های مختلف امتیاز مشخصی دریافت می کند.
ثبتنام مسابقه سالانه هوش مصنوعی ایران (IAAA) در حوزه سلامت و پزشکی از امروز آغاز شده است.
از دیگر مزایای این مسابقه، امکان استخدام در شرکتهای بزرگ فعال در این حوزه است. افراد پس از گذراندن مراحل آموزش، بر اساس آموزشها و توانمندی فردی برای استخدام در شرکتها آماده می شوند.
انتهای پیام/