از"شهربانو" تا رونمایی از اعلان فیلم و یک رویداد

در آستانه اولین نمایش فیلم سینمایی «شهربانو» ساخته مریم بحرالعلومی در بخش مسابقه سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، تیزر بین‌المللی فیلم منتشر شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، تیزر بین‌المللی فیلم سینمایی «شهربانو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی و تهیه‌کنندگی پگاه احمدی که نسخه خارجی آن «Lady of the City» نام دارد و به بخش مسابقه بین‌الملل (سینمای سعادت) سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر راه یافته است، منتشر شد.

«شهربانو» برای نخستین بار امروز چهارشنبه ۵ خردادماه همزمان با اولین روز جشنواره در سالن شماره ۶ پردیس سینمایی چارسو روی پرده می‌رود. این فیلم همچنین روز شنبه ۸ خردادماه در سالن شماره یک پردیس سینمایی چارسو و سه‌شنبه ۱۱ خردادماه در سالن شماره یک پردیس سینمایی آزادی اکران می‌شود.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت «شهربانو» می‌توانند ۲۴ ساعت قبل از هر سانس به سامانه بلیت‌فروشی (سایت سینماتیکت) مراجعه کنند.

مریم بحرالعلومی پیش از این سیمرغ بهترین کارگردان آسیایی سی و ششمین جشنواره جهانی فیلم فجر را برای اولین فیلم خود «پاسیو» دریافت کرده است و این دومین حضور رقابتی این کارگردان در جشنواره جهانی فجر به شمار می‌رود.

بحرالعلومی به جای خلاصه داستان «شهربانو» نوشته است: یکی از بدترین مجازات‌ها اینه که وسط یه اشتباهِ ناخواسته یا خواسته‌ای اشتباه، خودت رو حبس کنی تا ابد… جوری که انگار، نه راه پس داری نه راه پیش. نه جایِ موندن و نه جونِ رفتن!

تیزر بین‌المللی فیلم سینمایی «شهربانو» را مهدی مقدم ساخته و پخش جهانی این فیلم بر عهده ثمین مهاجرانی (کمپانی مارون فیلم) است.

فرشته صدرعرفایی، بهناز جعفری، گلاره عباسی، سامان صفاری، محمد ولی‌زادگان، علی کیان ارثی، ترنم کاظمی و بهرنگ علوی، با حضور یوسف تیموری و صدای افتخاری مه لقا باقری نقش‌آفرینان «شهربانو» هستند.

عوامل سازنده این فیلم سینمایی عبارتند از: کارگردان: مریم بحرالعلومی، نویسنده: پژمان تیمورتاش، مدیر فیلمبرداری: مسعود امینی تیرانی، مدیر صدابرداری: علی کیان ارثی، طراحی و ترکیب صدا: محمود موسوی‌نژاد، طراح صحنه: بابک کریمی طاری، طراح لباس: فرحناز نادری، طراح گریم: امید گلزاده، تدوین: سینا گنجوی، آهنگساز: امیریل ارجمند، مشاور رسانه‌ای: مریم قربانی‌نیا، مدیر تدارکات: حسین میرزامحمدی، مدیر تولید: روح‌اله مهاجری، سرمایه‌گذاران: مریم بحرالعلومی و بنیاد سینمایی فارابی، تهیه‌کننده: پگاه احمدی، مجری طرح: مریم بحرالعلومی.

مستر کلاس آیریس ان جی فیلمبردار صاحب نام حوزه مستند، امروز چهارشنبه منتشر شد.

به گزارش ارتباطات و اطلاع رسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، آیریس ان جی فیلمبردار کانادایی به دلیل جنس کار و همکاری‌هایش با مستندسازان شاخص، کارنامه‌ای قابل توجه دارد. او در چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» کارگاهی برگزار کرد که امروز چهارشنبه پنجم خردادماه در سایت مرکز گسترش و آپارات منتشر شده و برای علاقه‌مندان، پژوهشگران و فعالان حوزه مستند به صورت رایگان قابل استفاده است.

انتشار واژه‌نامه‌ای برای پژوهش در علوم اجتماعی و ارتباطات
هم اکنون بخوانید

آیریس در این کارگاه به موضوع خلاقیت در فیلمبرداری، تفاوت‌های فیلمبرداری در سینمای مستند و داستانی و رابطه فیلمبردار و کارگردان پرداخته است. او در بخشی از این کارگاه می‌گوید: «در مورد مستند، مساله اصلی کنترل آنچه مقابل دوربین رخ می‌دهد و خلاقیت است. میزان این کنترل یا فاصله گرفتن از آن باید تعیین شود. فیلمبردار در سینمای مستند باید چیزهایی مثل نور و سایه، عمق میدان، انتخاب میدان و چیزهایی شبیه آن را در خدمت یک اتفاق کنترل کند، همه این موارد در سینمای داستانی در بستر یک داستان خیالی روایت می‌شود که این موضوع به شما آزادی عمل می‌دهد.»

وی در بخش دیگری از این مسترکلاس که نسخه تصویری آن منتشر شده می‌گوید: «در سینمای مستند، با توجه به سر و کار داشتن شما با حقیقت و اینکه تا چه حد می‌خواهید به آن وفادار باشید، ویژگی‌ها خیلی محدودتر است. در نتیجه کنترلی که اعمال می‌کنید باید در چارچوب محدودیت‌های موقعیت باشد. فکر می‌کنم بعضی اوقات هر چه بیشتر در جهت اعمال کنترل سعی کنید، بیشتر از حقیقت فاصله می‌گیرید و فرم فیلم شما را از داستان و ایده‌هایی که مستند سعی می‌کند منتقل کند منحرف می‌کند.»

علاقه‌مندان برای تماشای نسخه تصویری این مسترکلاس به defc.ir بخش کارگاه‌ها مراجعه کنند.

پوستر دومین جشنواره فیلم نوستالژیا منتشر شد
پوستر رسمی دومین جشنواره فیلم نوستالژیا با طراحی میدیا کیاست رونمایی و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم نوستالژیا، پوستر دومین جشنواره فیلم نوستالژیا از ۳۰ شهریور تا اول مهرماه ۱۴۰۰ به دبیری محمد قانع‌فرد در میلان ایتالیا برگزار می‌شود، رونمایی و منتشر شد.
پوستر این رویداد، توسط میدیا کیاست که مدیریت هنری جشنواره نوستالژیا را نیز برعهده دارد، طراحی شده است.
میدیا کیاست درباره این پوستر و ویژگی‌های بصری آن گفت: در زندگی «طلوع» همیشه معنای کثیری از احساسات را به دوش می‌کشد که با هر ذهنیتی می‌شود برداشت و تعبیر متفاوتی از آن را در حافظه ثبت کرد. تصویر نور در تاریکی به عنوان عنصری معنا بخش در اتفاق این رخداد، سوژه اصلی طراحی پوستر جشنواره فیلم نوستالژیا بود. 
وی بیان کرد: تصویر تابش نور مجازی به نماد جشنواره در محیط خلأ نرم افزاری تصاویر ویژه را برایم خلق کرد که تصمیم گرفتم با اقتباس از لوگوموشن های ابتدا فیلم‌های کلاسیک که دیده‌ایم، نماد جشنواره را سوژه اصلی طراحی قرار دهم. 
کیاست همچنین گفت: پوستر جشنواره‌های فیلم بین المللی معمولا مینیمال، تک سوژه محور و معرف آیکون آن جشنواره و حتی گویای تم آنها است. امیدوارم که جشنواره بین المللی فیلم های ایرانی نوستالژیا میلان ایتالیا به نوبه خود تابش روشنی برای فیلم های ایرانی در سطوح بین المللی باشد.
جشنواره فیلم نوستالژیا شامل سه بخش فیلمنامه، فیلم بلند و فیلم کوتاه است که بخش فیلم کوتاه نیز شامل ۲ بخش رقابتی و غیررقابتی است. در دومین دوره این جشنواره، ۱۴۷۲ اثر شامل فیلمنامه و فیلم کوتاه و بلند داستانی به دبیرخانه ارسال شد که از بین آنها، ۳ فیلمنامه، ۷ فیلم سینمایی و ۴۵ فیلم کوتاه انتخاب شده‌اند.
جشنواره فیلم نوستالژیا، اولین جشنواره فیلم های ایرانی در ایتالیا است که با هدف ایجاد فضای نوستالژیک برای ایرانیان شمال ایتالیا و ارائه بخشی از فرهنگ و هنر ایران به ایتالیایی‌ها راه اندازی شده است و در ۲ بخش رقابتی کوتاه و بلند، به دبیری محمد قانع فرد برگزار می‌شود.

شعری که نماد عزاداری محرم شد
هم اکنون بخوانید

رونمایی از اعلام “واداشته”

همزمان با اولین حضور بین المللی فیلم کوتاه “واداشته ” به کارگردانی سیاوش گرجستانی و تهیه کنندگی سید مازیار هاشمی در  فستیوال جهانی فیلم فجر از پوستر این فیلم رونمایی شد.

سی و هشتمین جشنواره جهانی فیلم فجر از ٥ تا ١٢ خرداد ١٤٠٠ برگزار میشود که فیلم کوتاه “واداشته” در بخش رقابتی جلوه گاه شرق حضور دارد .

واداشته محصول موسسه فرهنگی و هنری “هنر ایده بنیان ” است و موسسه “ایریماژ” مسولیت پخش این فیلم را بر عهده دارد.

لوگو و پوستر فیلم توسط ” احسان رضازاده” طراحی و اجرا شده است . 

سایر عوامل فیلم عبارتند از : بازیگران : سمیرا حمیدی ، ابراهیم حیدری ، معصومه رحیمی ، امیرمحمد جعفری ، مسعود موسوی . 
مدیر فیلم برداری : احد عاقلی ، تدوین : وحید قاضی میرسعید ، صدابردار : محمد عیوضی ، طراحی و ترکیب صدا : بهروز معاونیان ، مدیر تولید : راحله ورزی ، طراحی صحنه و لباس : امیرحسین دوانی ، طراح گریم : علی بهرامی فر ، آهنگساز : امیر صدیقیان ، مدیراعتماد نو به نقل از برنامه ریزی و دستیار کارگردان : هادی فلاحی ، عکاس : نازلی هروی ، تصحیح رنگ و نور : فربد جلالی ، منشی صحنه : نازنین اعتماد ، مدیر تدارکات : جعفر حسینی.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هفده =

دکمه بازگشت به بالا