تفاهمنامه همکاری مشترک بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اهدافی چون «کمک به تأمین اشتغال ایثارگران»، «کمک به اشتغال پایدار شاغلین کسبوکارها» و «تلاش برای ساماندهی و توسعه طرحهای خوداشتغالی و کارآفرینی ایثارگران» به امضا رسید.
به گزارش ایسنا، مهندس سعید اوحدی روز سهشنبه ۴ شهریورماه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سه حوزه اصلی مربوط به خدمات رسانی به ایثارگران را اشتغال، مسکن و درمان عنوان کرد و افزود: برای رسیدگی به مسائل این سه حوزه و پیدا کردن راهکارهای لازم برای حل مشکل هر کدام از آنها کارگروههایی تشکیل شدند.
وی ادامه داد: تفاهمنامهای که امروز با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به امضا رسید دارای ۱۰ ماده و ۴۱ بند است و میتوان گفت قویترین تفاهمنامهای است که تا امروز در حوزه ایثارگری با یک وزارتخانه به امضا رسیده است. موضوع ایجاد اشتغال پایدار، ارائه تسهیلات در حوزه کارآفرینی و خوداشتغالی و ارائه آموزشهای لازم برای کارآفرینی مهارت بنیان با استفاده از ظرفیتهای سازمان فنی و حرفهای از جمله مواردی است که در این تفاهمنامه به آن به صورت ویژه پرداخته شده است.
معاون رییس جمهور حوزه درمان جامعه ایثارگری را موضوع مهم دیگر ذکر شده در تفاهمنامه دانست و گفت: بر این اساس و با همکاری عزیزان وزارت خانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی تمامی مراکز درمانی تأمین اجتماعی اعم از درمانگاهها و بیمارستانها طرف قرارداد بیمه دی میشوند. برای اجرایی شدن این تفاهمنامه نیز کمیتهای دوجانبه متشکل از معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تهران و متناظر همین کمیته نیز در استانها تشکیل میشود.
محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: امنیت امروز ما مدیون فداکاریهایی است که شهدا و ایثارگران با گذشتن از جان و سلامتی خود فراهم کردند. امروز نیز وظیفه همه ما خدمترسانی به این عزیزان است و ظرفیتهای موجود در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اشتغال و درمان در اختیار این عزیزان قرار دارد.
وی افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه اشتغال با استفاده از مشوقهای بیمهای و ظرفیتهای موجود از طریق یارانههای دستمزد درصدد تسهیل شرایط شغلی خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران است. همچنین با ایجاد تشکلهای خانوادههای شهدا و ایثارگران در حوزه تعاونی تلاش خواهیم کرد اجناس و کالاهای تولیدی این عزیزان از راههای مختلف به آسانی عرضه شود. در حوزه درمان نیز سازمان تأمین اجتماعی دارای ۸۰ بیمارستان و ۳۳۰ مرکز درمانگاهی است که امضای قرارداد این مراکز با بیمه دی زمینهای را فراهم میکند که بیش از پیش در خدمت عزیزان جامعه ایثارگری باشیم.
گفتنی است مشمولین این تفاهمنامه فرزندان و همسران شهدا، جانبازان، همسر و فرزندان جانبازان ۲۵ درصد به بالا، آزادگان و فرزندان آنان و خواهر و برادر شهدا هستند و اهداف آن شامل «کمک به تأمین اشتغال ایثارگران جویای کار با استفاده از ظرفیتهای موجود در دو دستگاه»، «کمک به اشتغال پایدار شاغلین کسبوکارهای خرد، کوچک و متوسط و کارآفرینان تحت پوشش بنیاد در حوزههای مختلف با استفاده از ظرفیتهای موجود» و «تلاش برای ساماندهی و توسعه طرحهای خوداشتغالی و کارآفرینی مربوط به ایثارگران و ارتقاء نقش این عزیزان در جهش تولید و رشد اقتصادی کشور از طریق توانمندسازی، آموزشهای مهارتی و تجمیع سرمایهها» است.
انتهای پیام