این روزها فعالان اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و مخصوصا کسانی که در حوزه های مدیریت شهری فعالیت دارند بر انتخاب شهردار آینده تهران متمرکز شده اند و هر فرد و گروهی که به آینده و روزهای بهتر می اندیشد، سعی دارد در جهت انتخاب شهردار مورد انتظار خود، گام بردارد.
افراد و گروههای مختلف بر اساس انتظاری که از شورای پنجم تهران دارند ویژگی های شهردار مورد نظر خود را، تبیین، ترویج و تبلیغ می کنند.
گروهی شهردار تهران را فراتر از شهرداری تهران دانسته و آن را از منظر ملی و حتی بین المللی ارزیابی می کنند و انتظار دارند، شهردار آینده تهران از بین شخصیت های ملی با تجربیات موفق، اعتماد نو به نقل از برنامه_محور، متخصص، پاکدست، اصلاح_طلب، قانونمند، مشورت پذیر، اهل تعامل و پاسخگو انتخاب شود.
گروهی دیگر شهردار تهران را درحد یک سرپرست کارگاه بزرگ عمرانی به وسعت تهران می بینند و برای اداره این کارگاه، انتخاب شهرداری را به انتظار نشسته اند که بتواند با تجربه و تخصص های راه و ساختمان، پروژه های عمرانی تهران را مدیریت کند.
گروهی نیز جوانان هستند که از بین این دیدگاهها به مشارکت در اداره امور شهر خود می اندیشند، شهری به گستردگی تهران و حوزه های مختلف کاری، که می تواند و باید سهم بزرگی در اشتغال، درآمدزائی و زندگی آنان، داشته باشد.
این گروه بدون تردید می توانند موتور محرکه هر حرکت اصلاحی و توسعه ای در حوزه های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی تهران باشند و انتخاب شهرداری معتقد به بکارگیری نیروهای جوان را ایده آل خود می دانند.
جوانان می توانند در قالب شرکتهای دانش بنیان، کارآفرین و توسعه محور، زمینه های جذب منابع و سرمایه ها را با اولویت سرمایه گذاری داخلی، مهیا کنند.
البته تصویب قوانین حمایت از سرمایه گذاری ها و مشارکت فعال جوانان در شورای شهر می تواند به دیدگاه کارآفرینی آنان، شتاب بخشد و زمینه هایی را فراهم کند تا در آستانه انتخابات ۱۴۰۰، شورای منتخب اصلاح طلبان تهران، کارنامه موفقی ارائه دهد.