رسالت روشنگری

توافق نامه هسته ای ایران با گروه ۱+۵ موسوم به برجام به اندازه ای که روی آن کار شد، بیشتر می توانست نزد اذهان عمومی مطرح شود و پیش مردم جای خود را باز کند. برجام بزرگترین دستاورد سیاسی در حوزه بین المللی نه فقط برای ایران که برای جهان در دوره اخیر است . این موضوع نتایج مهمی برای کشور داشته است و به تبع آن لغو تحریم های ظالمانه علیه ایران خیلی ارزشمند بود، آن هم در شرایطی که ایران با تحریم ها و قطع نامه های متعدد رو به رو بود و ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل قرار داشت.

برجام جایگاه بین المللی ایران را دوباره زنده کرد و مجددا احترام و تعامل سازنده متقابل را به جمهوری اسلامی بازگرداند. متاسفانه طی ماه های اخیر به ویژه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری برخی از دوستان اصولگرا در داخل و خارج از مجلس شورای اسلامی انتقادات بعضا تندی را نسبت به برجام وارد کرده و بر همین اساس دولت را به موضوعاتی همچون آسیب زدن بر منافع ملی متهم می کنند.

حال آنکه ، اگر آقای روحانی یا آقای جهانگیری و همین طور مشاوران  آنها و مسئولان دولتی به ویژه مقامات وزارت امور خارجه جزیی تر از گذشته دستاوردها و نتایج برجام را برای مردم بازگو کنند، شاید دیگر شاهد چنین تخریب ها و فضاسازی هایی نباشیم. شاید بد نباشد اگر برجام و دوران پیش و پس آن برای برخی از دوستان بازگو شود، راهی باشد تا فراموشی خیلی از دوستان برطرف شود.

بنابراین در آستانه انتخابات و در روزی که مردم با یک آزمون بزرگ به اسم انتخاب اصلح برای حفظ و تقویت منافع ملی رو به رو هستند ، بازگو کردن حقایق و اتفاقات پیش از دولت یازدهم و پس از آن یک راه حل و راهنمای مهم برای مردم برای گذر از این پیچ پر فراز و نشیب و البته حیاتی باشد.

تشویش اذهان عمومی با وعده های غیر قانونی
هم اکنون بخوانید

دولت باید به صراحت بگوید که طی چهار سال گذشته برای مردم و مملکت چه اعتماد نو به نقل از برنامه هایی را عملیاتی کرد. آقای روحانی و آقای جهانگیری و دیگر مدیران دولتی باید بگویند که چه خرابه ای را تحویل گرفتند و چه در مرمت و سامان دادن به آن کوشیدند. در واقع آنچه که این روزها باید ماموریت دولت باشد ، یک نوع روشنگری اجتماعی است.

این روشنگری به مردم کمک می کند که در مقابل شعارهای غیر منطقی و البته پوپولیسیتی فریب نخورند. هرچند که طی چند انتخابات اخیر سالهای ۹۲ و ۹۴ مردم با رای خود این مطالبه را فریاد زدند که به دنبال نخبگان و صالحان بوده و دیگر فریب پوپولیسم را نخواهند خورد.

این در حالی است که جریان رقیب دست کم در رفتارهای خود نشان داده است که هنوز بر این واقعیت و باور نرسیده است و نوع عدم صداقت با مردم موضوعات را بیان می کنند و آستین های خود را به نقد و تحلیل بالا می زنند؛ نقدی که عملا شکل و ماهیت تخریب و تضعیف دولت و بالاتر از آن ارزش های انقلاب و جمهوری اسلامی و ملت را به خود گرفته است.

آنان شعارهای انتخاباتی خود را بر مدار مسائلی همچون افزایش چندین و چند برابری یارانه ها و درآمد کشور استوار کرده اند و این دقیقا همان چیزی است که جامعه ما به جد دنبال می کند. مشکلات اقتصادی و معیشتی به جا مانده از سیاست ها و تصمیمات اشتباه دولت های نهم و دهم چنان کشور را به بحران فرو برده است تا عموم مسائل انتخاباتی حول موضوعات اقتصادی بچرخد و جریان رقیب با طرح شعارهای پوپولیستی و عوام فریبانه سعی می کنند تا از این طریق سبد آرای خود را مقابل روحانی پر پیمان کند.

اصلاحات، ایستادن روی سر یا خوابیدن روی شکم؟!
هم اکنون بخوانید

دولت روحانی امروز رسالت و ماموریت روشنگری را عهده دار است و باید برای مردم بازگو کند که اکنون فرصتی برای غفلت دوباره نیست. اکنون زمانی برای رسیدن دوباره به برجام نیست و راه های پیموده را نمی توان دوباره امتحان کرد. مردم باید بدانند که بازگشت به قبل از دولت روحانی وضعیت کشور را خیلی بدتر از سابق خواهد کرد و چه بسا منافع ملی را بیش از هر زمان دیگری تهدید کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − پانزده =

دکمه بازگشت به بالا