توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره چگونگی تداوم فعالیت‌ مدارس

توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره چگونگی تداوم فعالیت‌ مدارس


به گزارش خبرنگار ایلنا، “یوسف نوری” وزیر آموزش و پرورش در حاشیه همایش «مدرسه ایرانی، معماری ایرانی» که صبح امروز چهاردهم اسفندماه برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: ما بحثی تحت عنوان سواد معماری داریم که موضوعی فراکالبدی و بخشی از آن زیبایی شناختی است که معمولا زمینه های فرهنگی و اجتماعی دارد. با این دیدگاه نتایج خوبی حاصل می شود چرا که در مباحث مدیریتی نیز آمده است که ساختمان فیزیکی، بر رفتار افراد تاثیر گذار است.


وزیر گفت: بهترین بستر برای مشاهده تاثیرگذاری فضا بر رفتار  مدرسه است و بسیاری از اوقات می‌بینیم که مصالح را استفاده کرده ایم و زحمت هم کشیده شده، اما هنوز هم تا رسیدن به الگوی اصیل متناسب با برنامه درسی راه داریم. این موضوع کار بین رشته ای است و متخصص برنامه درسی، روانشناسی، جامعه شناسی  و معمار باید با یکدیگر برای آن برنامه‌ریزی کنند. ضمن اینکه لازم به تاکید است که مستحکم ترین فضاها در زلزله مدارس هستند.


نوری در ادامه بیان کرد: اگر در هر استانی ساخت  یک فضا را متناسب با زیست بوم آن استان آغاز کنیم، به نظر کار خوبی است. البته هزینه های آن خیلی بالا نیست و شاید حتی در صورت استفاده از سازه‌های بازیافتی از هزینه‌ها کاسته شود. اگر دوستان درست به این امر ورود کنند، قیمت کار متناسب می‌شود.


وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تعجیل و تعلل در اینگونه کارها مناسب نیست، اما کار باید آغاز شود تا تحول بنیادین رقم زده شود تا پاسخگوی نیازهای روز دانش آموزان باشد.

حمل و نقل زائران اربعین با اتوبوس‌های شرکت واحد تهران
هم اکنون بخوانید


وزیر در ادامه در مورد مسمومیت‌ها در مدارس و آخرین تصمیمات پیرامون آن گفت: تاکنون جلسات زیادی در سطوح مختلف برگزار شده است. دستگاه های مختلف روی این موضوعاتی که اخیرا اتفاق افتاد بحث داشتند اما واقعیت این است که نظرات بسیار متفاوت است. هم اکنون می بینید که در رسانه های بیگانه نیز روی این موضوع کار کرده اند که این مشکل به دلیل مسائل اجتماعی و روانی است، اما برای قطعیت این موضوعات دوستان با جدیت کار می کنند.


نوری یادآور شد: هر زمان نتیجه تحقیقات را به ما اعلام کنند، براساس‌ نتایج برای تداوم فعالیت‌ها تصمیم‌گیری خواهیم شد.همکاران من اطلاعات لازم را براساس دستورالعمل ها به اولیا و دانش آموزان می رسانند.


نوری در مورد احتمال غیرحضوری شدن مدارس تاکید کرد: هنوز تصمیمی برای این موضوع گرفته نشده است.


او در پاسخ به سوالی در مورد تصمیم‌گیری در خصوص غیبت دانش آموزان در این شرایط بیان کرد: در این رابطه دوستان مراعات می کنند چراکه اولیا خیلی نگران هستند البته ما نمونه تدریس ها را داریم که همکاران دانش آموزان را راهنمایی می کنند و انشالله به مدرسه برمی‌گردند.


نوری با بیان اینکه دستورالعملی در این خصوص به مدارس ارسال شده، اظهار کرد: این دستورالعمل کلی است و عنوان شده اگر با چنین پدیده ای رو به رو شدند بلافاصله مکان را ترک کنند یا اینکه اگر دانش آموزان دچار عارضه شدند، با رعایت پروتکل هایی که وجود دارد به مراکز درمانی مراجعه کنند.


وزیر آموزش و پرورش افزود: معمولا ارجاع به مراکز درمانی بلافاصله صورت گرفته و سریع ترخیص شده اند. فقط یکی دو مورد که بیماری زمینه ای داشتند، بیشتر در مرکز درمانی نگهداری شدند و تاشب در مرکز درمانی ماندند.

پلیس به اسلام، انقلاب و مردم خدمت می‌کند
هم اکنون بخوانید


نوری با توصیه به اینکه نباید جو برای سایر دانش آموزان ترسناک شود، عنوان کرد: دانش آموزانی که در مدرسه حاضر می شوند مراقب باشند در میان راه کسی وسیله ای به آن‌ها ندهد. مدیران نیز باید پیش از حضور دانش آموزان کلاس ها را بازدید کنند.این امر مربوط به متخصصان است که باید پیگیر باشند.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا