به گزارش خبرگزاری تسنیم، یازدهمین نشست اعضای کارگروه ورزش حزب مؤتلفه اسلامی با حضور مهدی علینژاد معاون پیشین توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان و نامزد انتخابات کمیته ملی المپیک برگزار شد. در این نشست که عصر روز گذشته در سالن اجتماعات شهید بهشتی حزب برگزار شد، ابتدا محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش با اشاره به اهمیت دو انتخابات مهم فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک گفت: دغدغه ما در کارگروه ورزش حزب مؤتلفه اسلامی انتخاب افرادی توانمند، اصلح و باتجربه در رأس هر دو مجموعه فوتبال و کمیته ملی المپیک است تا موقعیت و جایگاه مدیریتی این دو نهاد بیش از پیش ارتقا پیدا کند.
وی افزود: هدف کارگروه ورزش حزب مؤتلفه اسلامی اقتدار و اعتلای ورزش کشور در ابعاد دیپلماسی، قهرمانی و گسترش کمی و کیفی آن در داخل کشور است به همین منظور تلاش میکنیم ضمن تشریک مساعی و رایزنی با مسئولان ذیربط در راستای تحقق این اهداف حرکت کنیم.
در ادامه این نشست، تعدادی از اعضای کارگروه ورزش از جمله دکتر علی محمدی، غلامحسین زمانآبادی، دکتر امیرساعد وکیل، دکتر جعفر سطوتی، محمدرضا نصراللهزاده و … دیدگاهها، نقطه نظرات و پیشنهادات خود درباره جایگاه کنونی کمیته ملی المپیک و لزوم ارتقای آن به وضعیت مطلوب را بیان و پرسشهایی را در مورد برنامههای علینژاد جهت احراز ریاست کمیته ملی المپیک مطرح کردند.
معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان آخرین سخنران این نشست هماندیشی بود که ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مؤتلفه اسلامی، از این تشکیلات بهعنوان مجموعهای ریشهدار دارای کارکرد حزبی منظم یاد کرد.
وی سپس با اشاره به اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته در کمیته ملی المپیک بر لزوم دیپلماسی فراگیر و فعال در این مجموعه تأکید کرد.
علینژاد با اذعان بر نقش غالب دیپلماسی در کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: کارکرد و اهمیت جایگاه این مجموعه زمانی نمود پیدا میکند که ما بتوانیم در عرصه بینالمللی موقعیت خود را تحکیم ببخشیم. در همین راستا، مهمترین گام عضویت در کمیته بینالمللی المپیک است. ما یک بار در گذشته این جایگاه را به دست آورده بودیم، اما با سهلانگاری که صورت گرفت این کرسی از دست رفت و از آن زمان تاکنون یعنی قریب به دو دهه نتوانستیم فردی را در تشکیلات بینالمللی المپیک داشته باشیم. بنابراین یکی از اهداف اصلی رئیس آینده کمیته المپیک باید احراز چنین موقعیتی باشد. هرگاه توانستیم به این جایگاه برسیم فدراسیونهای جهانی به راحتی نخواهند توانست ورزش ما را سر مسائل مختلف به چالش بکشند.
وی اضافه کرد: وقتی از کمیته ملی المپیک بهعنوان وزارت خارجه ورزش یاد میشود باید عملکرد این مجموعه نیز در همین حد و اندازه باشد، یعنی عمده فعالیت معطوف به دیپلماسی ورزش و در داخل نیز نقش حمایتی از فدراسیونها را ایفا کند.
عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو در واکنش به برخی شایعات مبنی بر احتمال تعویق انتخابات کمیته ملی المپیک تصریح کرد: به اعتقاد من تعویق انتخابات کمیته ملی المپیک به هر دلیل و بهانهای خسارتبار خواهد بود. به عبارت دیگر این امر میتواند بدترین اتفاق ممکن باشد و چه بسا پیامدهای بینالمللی نیز به همراه بیاورد، بنابراین انتظار این است که تمهیدات لازم جهت برگزاری این انتخابات در زمان مقرر فراهم شود.
وی در پاسخ به این سؤال که تا چه اندازه ممکن است با افراد دیگر در انتخابات ائتلاف کند، گفت قصد ائتلاف ندارد و به صورت مستقل اهداف و برنامههای خود را پی خواهد گرفت.
انتهای پیام/