تمام زمین‌های کشاورزی تا چهار سال آینده سنددار می شود

محصولات تراریخته بازار منطبق با قانون


زیر جهاد کشاورزی گفت: تمامی محصولات تراریخته که وارد بازار می‌شوند از نظر انطباق با قانون بررسی شدند و هیچ مشکلی در این موضوع وجود ندارد.


سید جواد ساداتی‌نژاد در نشست خبری امروز افزود: در مورد حذف ارز ترجیحی تابع قانون هستیم و تلاش می‌کنیم با اجرای برنامه‌های مختلف فشاری به قشر آسیب پذیر وارد نشود و از تمام ظرفیت برای تامین نیاز بازار استفاده خواهد شد.


وی گفت: در سفر اخیر رئیس جمهور به روسیه شاهد اتفاقات خوبی در حوزه کشاورزی بودیم به خصوص اینکه تبادلات محصولات کشاورزی با این کشور در حوزه غلات افزایش خواهد یافت.


ساداتی نژاد افزود: درحوزه صنایع لبنی و محصولات گلخانه‌ای بزودی دستورالعملی بین ایران و روسیه به امضا می‌رسد.


وزیر جهاد کشاورزی گفت: بازرسی جزء وظایف وزارت کشاورزی است و طبیعی است که این بازرسی‌ها از تولید تا مصرف به شکل دقیق انجام شود، به عنوان مثال درخصوص برنج این موضوع با جدیت درحال پیگیری هست و محتکران در اختیار تعزیرات قرار می‌گیرند تا برخورد لازم با آن‌ها صورت پذیرد.


وی با اشاره به صادرات و واردات هم زمان محصولات کشاورزی افزود: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که تولیدکنندگان بتوانند هم محصولات خود را صادر کنند وهم بازار داخلی را تامین کنند.


وزیر جهاد کشاورزی گفت: اگر محصولی از ایران در کشور دیگری بازار مناسبی دارد نباید جلوی صادرات آن را گرفت، ولی بازار داخلی هم نباید دچار اخلال شود.


وی افزود: اینکه تصمیم برای واردات و صادرات از طریق یک مرجع گرفته می‌شود خوب است و ما می‌توانیم به طور همزمان برای یک محصول هم صادرات داشته باشیم و هم واردات.

۲۷ پروژه بزرگ در آذربایجان غربی با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود
هم اکنون بخوانید


ساداتی‌نژاد گفت:کشت قراردادی در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد و می‌بایست در مورد گندم تولید به طور قراردادی انجام شود به طوری که اگر گندم کاشته می‌شود دولت، بیمه، کود و بذر را به کشاورز بدهد و در پایان فصل کشت محصول را با کم کردن این هزینه‌ها از کشاورز خریداری کند که این موضوع موجب افزایش بهره ری و افزایش سود کشاورز می‌شود.


وزیر جهاد کشاورزی افزود: در حال حاضر ۴۰ درصد محصولات کشاورزی در دنیا به صورت قراردادی تولید می‌شود چرا که این نوع کشت موجب افزایش عملکرد و کاهش نیاز به واردات خواهد شد.


ساداتی نژاد گفت: امسال ۲۵۰ هزار هکتار کشت قراردادی گندم صورت پذیرفت و قرار است برای سال آینده در دو میلیون هکتار کشت گندم به طور کامل به شکل قراردادی انجام شود.


وی افزود: دیپلماسی غذایی باید پررنگ شود چرا که در حال حاضر از ظرفیت کشور‌های دیگر برای صادرات استفاده بهینه نمی‌شود به عنوان مثال صادرات به روسیه ۳۵۰ میلیون دلار است که این بسیار کم است همچنین بخشی از صادرات به شکل غیررسمی انجام می‌شود.


وزیر جهاد کشاورزی گفت: باید در حوزه تجارت غذایی تعامل با همسایگان را در قالب تفاهمات مختلف افزایش دهیم.


ساداتی نژاد افزود: درخصوص رایزن کشاورزی هم با وزارت خارجه و صنعت صحبت‌هایی شده که امیدواریم در کشور‌های هدف بتوانیم از رایز ن‌های اقتصادی با رویکرد محصولات کشاورزی استفاده کنیم.


وی گفت: کشت فراسرزمینی از دیگر نکاتی است که در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد که در مورد محصولات آب‌بر می‌توان از ظرفیت این نوع کشت استفاده شود.

مالیات صفر برای شرکت‌های زیان‌ده و امهال ناکارآمد برای صنوف !
هم اکنون بخوانید


وزیر جهاد کشاورزی افزود: می‌توانیم در خصوص تولید نهاده‌های دامی از ظرفیت کشت فراسرزمینی استفاده کنیم و محصولات این حوزه باید حمایت شود، در بودجه سال ۱۴۰۰ استفاده از این دست محصولات در اولویت قرار داشت که امیدواریم در سال ۱۴۰۱ نیز این موضوع تکرار شود.


ساداتی نژاد در خصوص بازدید‌های میدانی از میادین تره‌بار و ظرفیت‌های تولید گفت: قاعدتا با این بازدید‌ها بیشتر با مشکلات تولیدکنندگان آشنا می‌شویم و می‌توانیم برنامه ریزی بهتری برای تولید و مصرف داشته باشیم همچنین از ظرفیت تولیدکنندگان در تصمیم‌گیری‌ها نیز بیشتر استفاده کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + نه =

دکمه بازگشت به بالا