به گزارش خبرگزاری تسنیم، رسول جزینی که میهمان اعتماد نو به نقل از برنامه این هفته (۴ دی) دایره طلایی بود، در خصوص انتقاداتی که از سوی برخی از اهالی کشتی فرنگی در خصوص چرخه انتخابی تیم ملی مطرح شده است، گفت: در قضاوت آدم نباید بیتقوایی کند، البته اگر درکی از تقوا وجود داشته باشد. امام حسین (ع) میگویند: «اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید». تمام کسانی که در چرخه بودند، میدانند حقشان نبوده که ملیپوش نشدند. تا یک جایی پیروز بودند و در مراحل جلوتر در مصاف با حریف خارجی موفق نبودند و یا در مقایسه با نفر جلوتر خودشان کمتر موفق بودند.
وی افزود: بعد به جایی رسیدیم که یک نفر مثل محمدهادی ساروی، نفری که همه فکر میکنند با توجه به سابق اش، انتخاب شده است، در مرحله آخر با جوان لایقی مثل مهدی بالی به لهستان رفته و آنجا مسابقه رودررو میدهند و یا در سنگین وزن که امیر قاسمی منجزی، امین میرزازاده و علی اکبر یوسفی در تورنمنت بینالمللی مسابقه میدهند. پس مسابقه رودررو یعنی چه؟ اگر همین امروز مسابقه انتخابی رودررو بگذاریم انگیزه بقیه چه می شود؟ نفر اول هم خودش بیانگیزه میشود.
مربی تیم ملی فرنگی به اشاره به افتخاراتی که محمد بنا در این سال ها به دست آورده، تاکید کرد: آیا کاری که انجام شده، نتیجه داده یا نه؟ مطمئنم نتیجه داده که انتقاد میکنند چون به قطاری که حرکت میکند، سنگ می زنند. با این سنگ اندازیها فهمیدم راه درست را طی میکنیم. کارنامه و رزومه تیم ملی نشان میدهد که اگر این چرخه خالی از عدالت بود نتیجه حاصل نمیشد.
جزینی در مورد انتقادی که از فاصله اندک فینال لیگ و قهرمان کشوری و سایر مسابقات چرخه میشوند، خاطرنشان کرد: طبق قوانین جدید کشتی الان کشتیگیر نباید زیاد وزن کم کند چون صبح وزن کشی است و دو ساعت بعد هم مسابقه شروع می شود. بعد هم لیگ معیار انتخاب ما نیست، چون وزن کشی اش یک روز قبل از مسابقه است. ضمن اینکه کسی که انتخابی تیم ملی برایش مهم بود، در لیگ کشتی نمیگرفت. دیدید که خیلی از قهرمانان ما هم در لیگ کشتی نگرفتند. تعداد معدودی از نفرات هم در لیگ کشتی گرفتند و هم در قهرمان کشوری، ضمن اینکه قهرمان کشوری هم مسابقه ای است که روال مشخص خودش را دارد و برای کسانی است که در استان خودشان اول شده اند.
مربی تیم ملی در واکنش به صحبت جمشید خیرآبادی که گفته بود هیچ کجای دنیا کشتیگیر در ۴-۵ مسابقه متوالی شرکت نکرده و وزن کم نمیکند، گفت: مگر ما باید از دیگر تیمها الگوبرداری کنیم؟ ما نباید از دنیا یاد بگیریم، دنیا باید از ما یاد بگیرد چون جلوترین تیم کشتی فرنگی دنیا هستیم و نگاه همه آنها به ماست که نتیجه گرفتیم و ۴ طلا در جهانی گرفتیم و روسیه یک طلا گرفته است. ضمن اینکه این پروسه ۸ ماهه به نفراتی که دنباله روی نفرات اول هستند انگیزه میدهد که به جایی برسند تا با هم مبارزه انتخابی بدهند.
وی ادامه داد: از تورنمنت جام تختی یک تعدادی در میآیند و بعد مثلا به جام وهبی امره میروند و آنجا هم یک تعداد کشتیگیر معرفی می شوند. همه در یک شرایط به هم میرسند و یک تورنمنت نزدیکتر به جهانی مثل اوکراین که علی گرایی را سال گذشته بردیم و کاویانینژاد هم گفت، می خواهد خود را در ۷۷ کیلو محک بزند. در واقع به همه فرصت داده شده، اگر مشکلی هست بگویند تا بگویم کجای کار بودهاند، ضمن اینکه کدام کشتیگیر در هر ۴ مسابقهای که عنوان شده فاصله کمی با هم دارند، کشتی گرفته است؟
جزینی در مورد وضعیت رضا خدری که هم در فینال لیگ و هم قهرمان کشوری کشتی گرفته و با نظر کادر فنی به دلیل غیبت در فینال کشوری باید در انتخابی جام تختی هم کشتی بگیرد تا در ادامه جواز حضور در جام تختی را به دست آورد، گفت: خدری خطایی کرده و در شهری که میزبانش این همه هزینه کرده، در فینال کشتی نگرفته، این تنبیهی بود که برای او در نظر گرفته شد چون دو فینال متوالی انجام نشد و به نظر میرسید اگر جریمه ای در نظر گرفته نشود، سایر کشتی گیران هم همین کار را بکنند. فکر می کنم محمد بنا از این تنبیه بگذرد و این موضوع هم صرفا برای حضور در فینال مسابقات بود.
این مربی اصفهانی تیم ملی افزود: ما مسابقه درون اردویی روبه رو هم داشتیم، در ۵۵ و ۶۰ کیلوگرم این اتفاق پیش از جهانی رخ داد.
جزینی در واکنش به انتقادات امید نوروزی تصریح کرد: چه کسی بهتر از امید نوروزی و قاسم رضایی که کشتی را نقد کنند، محمد بنا هم خواهد پذیرفت اما یک سری صحبت هایی مطرح شد که بی ادبی بود و موج سوارانی هم بودند که از آن سوءاستفاده کردند و این باعث می شود جایگاهی که دارند متزلزل شود. امید نوروزی و قاسم رضایی از افتخارات این مملکت هستند و حق مسلم آنهاست که وارد مباحث کشتی شوند، کاش مناظره برای روشن شدن موضوع برگزار شود، هرچند اعتقاد دارم این مباحث باید در خانه حل شود و نتیجه اش در رسانه عنوان شود. حق کشتی دوستان است که بدانند در کشتی چه می گذرد. چیدمانی که امید نوروزی در مورد انتخابی گفت منهای انتخابی مرحله نهایی، با چرخه ما یکسان بود.
وی همچنین در مورد انتقاد نوروزی از نحوه انتخاب مربیان نیز تاکید کرد: ما سه مربی داشتیم از خوزستان، فارس و مازندران. لقمان رضایی که رامین طاهری و مهرداد مردانی شاگردانش بودند و در رده امید هم شاگرد داشت. رحیم گیوی دو تا شاگرد مستقیم (علی و رضا گرایی) را داشت و عادل بالی تبار هم از هیئت استان مازندران معرفی شده بود. در این مسئله هم کمی با انصاف تر نگاه شود و منِ بی شاگرد را هم جزو آن کسانی بدانند که بنا خودش انتخاب کرده است.
رسول جزینی در خاتمه گفت: من در مقابل قهرمانان المپیک تمام قد می ایستم و کلاه از سر برمیدارم. فقط دوست ندارم موج سواران و شومن های فضای مجازی خودشان را پشت این جریان پنهان کنند. کشتی فرنگی از همه ما بزرگتر است و درنهایت تاریخ نشان خواهد داد که چه کسی چه کاری انجام داده است.
انتهای پیام/