به گزارش ایسنا سرهنگ علیمحمد رجبی با بیان اینکه برابر آخرین پیمایشهای جهانی هر کاربر به طور متوسط ۸۰ اعتماد نو به نقل از برنامه روی موبایل خود نصب دارد، اظهارکرد: با توجه به این حجم استفاده کاربران از اعتماد نو به نقل از برنامههای موبایلی ضروری است تا کاربران در نصب و استفاده از اعتماد نو به نقل از برنامههای موبایلی بیشتر احتیاط کنند.
وی افزود: متاسفانه ایران یکی از آلودهترین کشورهای دنیا در حوزه بدافزارهای موبایلی است و این نشان میدهد که توجه کاربران به امنیت دادههایشان کافی نیست و از ضد بدافزارهای معتبر استفاده نمیکنند.
رجبی در ادامه با استناد به گزارش تیم تحلیل بیتبان گفت: از ۱۸۵ اعتماد نو به نقل از برنامه استیکرساز موجود در فروشگاههای اندرویدی ۴۸ مورد آنها که در مجموع ۴۰۰ هزار نصب نیز داشتهاند بدافزار بوده است.
وی ادامه داد: این نشان میدهد که کاربران میبایست در نصب اعتماد نو به نقل از برنامههای موبایلی دقت بیشتری کنند و از نصب اعتماد نو به نقل از برنامههای موبایلی بدون پایش امنیتی خودداری کنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا یادآور شد: کاهش سرعت تلفن همراه، افزایش مصرف باطری، نصب اعتماد نو به نقل از برنامههای موبایلی ناخواسته، عضویت ناخواسته در کانالهای تلگرامی و شبکههای اجتماعی، افزایش مصرف اینترنت میتواند نشانههای آلودگی تلفن همراه کاربران به بدافزار باشد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس رجبی تاکید کرد: کاربران میبایست به این نشانهها توجه کنند و با استفاده از ضد بدافزارهای معتبر برای پاکسازی تلفن همراه خود اقدام کنند.
انتهای پیامم