حمله‌ دزدان دریایی به نفتکش نیجریه‌ای

به گزارش ایسنا،‌ به نقل از خبرگزاری رویترز ، دزدان دریایی روز پنجشنبه به یک کشتی حامل سوخت نیجریه‌ای حمله کرده و ۹ نفر از خدمه‌ کشتی را ربودند.

به گفته‌ یکی از مسئولان ارشد صنعت نفت نیجریه، کشتی “Sendge Berge” در حال انجام عملیات تعمیر و نگه‌داری بود که دزدان دریایی به آن حمله کردند.

این مقام مسئول افزود: «اکنون با مقامات در حال رایزنی و همکاری هستیم تا این ۹ نفر را با صحیح و سالم به وطن بازگردانیم.»

گزارش‌ها حاکی از آن است که هیچ یک از افراد باقیمانده در کشتی زخمی یا مجروح نشده‌اند.

این کشتی یک نفتکش چندکاره و شناور تولید، ذخیره و بارگیری نفت (FPSO) در میدان نفتی “Okwori” و جزء ناوگان دریایی نیجریه بوده است که توان تولید ۵۰ هزار بشکه را در روز دارد.

یک شرکت امنیت دریایی به نام “Dryad Global” با استناد به گزارش‌هایی از منابع خود اعلام کرد که حمله به این کشتی توسط دزدان دریایی با استفاده از سه قایق و مواد منفجره به وقوع پیوسته است.

انتهای پیام

سیدحسن نصرالله به پزشکیان تبریک گفت
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا