واکنش روابط عمومی مجلس به حاشیه‌ها درباره سفر لاریجانی به صربستان


واکنش روابط عمومی مجلس به حاشیه‌ها درباره سفر لاریجانی به صربستان

در پی انتشار گزارش یک خبرگزاری درباره چگونگی سفر رئیس و شماری از نمایندگان مجلس به صربستان، روابط عمومی مجلس توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، در پی انتشار گزارشی درباره چگونگی سفر رئیس و شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای شرکت در اجلاس آی پی یو(بین المجالس جهانی) به کشور صربستان در یک خبرگزاری، اداره کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی بدین شرح منتشر کرد:

این خبرگزاری گزارشی از چگونگی سفر رئیس و شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای شرکت در اجلاس آی پی یو (بین المجالس جهانی) به کشور صربستان منتشر کرده است.

در این گزارش گفته شده که رئیس مجلس با پرواز عادی به صربستان رفته و با پرواز اختصاصی به تهران برگشته است و این را نوعی کار سیاسی معرفی کرده و در آخر پیشنهاد داده، بهتر بود رفت و برگشت رئیس مجلس با پرواز اختصاصی انجام می شد تا هزینه خرید بلیت عادی به بیت المال تحمیل نگردد.

در اینجا لازم است نکاتی برای روشن شدن افکار عمومی به اطلاع برسد:

 در روز یکشنبه ۲۱ مهرماه جاری تنها پرواز ماهان ایر از تهران به بلگراد برقرار بود و رئیس مجلس به اتفاق سایر نمایندگان از آن استفاده نمودند، اما برای بازگشت که در روز چهارشنبه همان هفته انجام می گرفت، پرواز مستقیم از بلگراد به تهران موجود نبود. دربررسی ها مشخص شد رئیس مجلس و هیات همراه باید از کشورهای مختلف ، از مسیرهای گوناگون و با توقف های طولانی به تهران برگردند که هزینه زیادی را موجب می شد و بر این اساس قرار شد پرواز رئیس مجلس و دیگر نمایندگان از صربستان با استفاده از پرواز اختصاصی انجام شود که با این اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی حدود ۳۰۰ میلیون تومان صرفه جویی شد. اگر بنا بود پیشنهاد خبرگزاری مهر عملی شود، اولا هواپیما باید چهار روز در یک فرودگاه اروپایی یعنی بلگراد مستقر و هزینه پارکینگ پرداخت می‌شد. ثانیاً قریب به ۲۰ نفر از گروه پرواز هواپیمای اختصاصی باید در هتل مستقر شده و طبق استاندارد برای هر یک از آنها اتاق تهیه می شد. لذا هزینه ۴ شبانه روز اتاق، غذا و فوق العاده ماموریت گروه پرواز به هزینه سفر اضافه می می‌گردید. همچنین باید دو خودرو برای رفت و آمد گروه پرواز اجاره می شد که مجموع اینها ۳۰۰ میلیون تومان به هزینه های سفر می افزود. لذا آن چه صورت گرفت، صرفاً در جهت هزینه کمترو صرفه جویی بیشتر بود. البته گزارشگر خبرگزاری‌ اگر مجرب وحرفه ای بود ، قاعدتا می‌بایست از اینکه باید برای پارک هواپیما در سایر کشورها و استقرار گروه پروازی هزینه پرداخت شود، اطلاع می‌داشت؛ به‌خصوص که در سفر انجام شده، هواپیمای ایرانی تنها یک ساعت در فرودگاه بلگراد توقف داشت و غذا و مواد مصرفی هم از ایران با خود آورده بود. لذا هیچ‌گونه هزینه‌ای به فرودگاه بلگراد پرداخت نشد. از مسئولان محترم سازمان تبلیغات اسلامی که خبرگزاری متعلق به آنهاست، انتظار می‌رود از افراد مجرب و حرفه ای در این رسانه که از بودجه بیت‌المال ارتزاق می‌کنند، استفاده نماید. افراد کم تجربه با کارهای سطحی و نازل به اعتبار این رسانه محترم که نامی آشنا و سابقه‌ای دیرپا دارد، آسیب وارد می‌کنند و کینه‌توزی آنها نسبت به مسئولان نظام موجب بی‌اعتمادی مردم به رسانه به عنوان آینه اخبار و تحلیل های موثق می شود که شایسته این جایگاه فاخر و سازمان محترم متبوع آن خبرگزاری نیست.

ابلاغ مصوبه تعدیل حق حضور نمایندگان کارگران و کارفرمایان در هیأت‌های حل اختلاف
هم اکنون بخوانید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 17 =

دکمه بازگشت به بالا