تشکیل پرونده سلامت برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ایثارگران و خانواده‌هایشان

محمداسماعیل علی‌پور

مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تشکیل پرونده سلامت برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ایثارگران و خانواده‌های آن‌ها گفت: برای نخستین بار است که در سطح کشور اطلاعات خدمات پایش سلامت، درمان و توان‌بخشی در این حجم در قالب پرونده‌های جامع الکترونیک سلامت تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، محمداسماعیل علی‌پور با بیان اینکه برای نخستین بار در کشور برای یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ایثارگران و خانواده‌های آنان پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است افزود: این پرونده‌ها شامل تمام اطلاعات پایش سلامت و همچنین خدمات درمانی شامل بستری‌های بیمارستانی، اقدامات سرپایی و پاراکلینیکی ایثارگران و خانواده‌های آنان است.
وی ادامه داد: با توجه به مجموعه یک میلیون و ۲۰۰ هزار ایثارگر و خانواده آن‌ها، برای نخستین بار است که در سطح کشور اطلاعات خدمات پایش سلامت، درمان و توان‌بخشی در این حجم در قالب پرونده‌های جامع الکترونیک سلامت تشکیل شده است.
مدیرکل پیشگیری و بهداشت روانی بنیاد شهید و امور ایثارگران ابراز امیدواری کرد با افزایش ارتباط با بیمه تکمیلی و سایر مبادی ارائه خدمات به ایثارگران و خانواده‌هایشان شاهد کامل‌تر شدن پرونده‌ها باشیم.
علی‌پور با اشاره به ایجاد شرایط گزارش‌گیری از بسیاری از خدمات سلامت گفت: این امکان با همکاری اداره کل آمار و فناوری اطلاعات بنیاد شهید و امور ایثارگران ایجاد شده است و بر مبنای این گزارش‌ها امکان تجزیه و تحلیل در زمینه نارسایی‌های احتمالی و همچنین ارتقا خدمات وجود خواهد داشت.
انتهای پیام

گزارشی از «ماه فرهنگی ایران در ژاپن»
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا