به گزارش ایسنا، آئین پایانی بخش دانشگاهی این دوره از نمایشگاه که به مدیریت دانشگاه فرهنگیان برپا بود، امروز با حضور حجتالاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، علی محمدی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فرهنگیان و حجتالاسلام حسین افتخاریان، عضو شورای هماهنگی فعالیتهای قرآنی دانشگاهها و جمعی دیگر از معاونان دانشگاه فرهنگیان در مصلای حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد.
معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان و قائممقام ستاد بخش دانشگاهی بیستوهفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن در این آئین گفت: ارائه پایاننامه، کتاب، نرمافزار، هنرهای نمایشی و تجسمی مهمترین فعالیتهای بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن در این دوره بود.
وی ادامه داد: بیش از ۸۰۰ اثر فاخر از سوی دانشگاهها برای حضور در نمایشگاه ارسال شد. در این مدت برپایی نمایشگاه قرآن، بخش دانشگاهی هر شب میزبان حضور شخصیتهای مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی بود و در رأس آنها حضور وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دانشگاهی بود.
به گفته معاون فرهنگی دانشگاه فرهنگیان افزود: انقلاب ما با محوریت قرآن پیروز شد و به راه خود ادامه داد و با همین محور در گام دوم انقلاب راه خود را ادامه خواهد داد.
وی با اشاره به برخی ویژگیهای بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن امسال گفت: رقابت زیادی در ارائه کارهای فاخر بود. تلاش و پویایی غرفهها و حضور مقامات و مسئولان دانشگاهی در نمایشگاه را شاهد بودیم. در این بخش شاهد حضور دانشگاه پیام نور با تنوع در ارائه مشاورههای دینی و ورکشاپهای متعدد بودیم. همچنین حضور دانشگاه تهران با حضور کانونهای قرآن و عترت آن و ارائه فعالیتهای آنها مشهود بود. این کانونها جای فعالیت بیشتری در دانشگاهها به خصوص دانشگاه فرهنگیان دارند و میتوانند در حوزه ارائه معارف قرآن کار کنند.
محمدی همچنین درباره فعالیت دیگر دانشگاههای حاضر در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن، ادامه داد: دانشگاه قرآن و حدیث با رونمایی از کتابهای ارزشمند رشتههای علوم قرآن و حدیث فعالیت ارزندهای داشت. غرفه جهاد دانشگاهی با تعدد اعتماد نو به نقل از برنامههایی در حوزههای روز جامعه از جمله کسب و کار و ارائه مشاورههای دینی و قرآنی عملکرد خوبی داشت. دانشگاه هنر کار جالبی را ارائه کرده بود و با یک طرح مفهومی سعی کرد مفاهیم قرآنی را با کمک آیهای از سوره مبارکه نور ارائه کند. دانشگاه علامه ایده جذاب و خوبی را دنبال کرد. دانشگاه فرهنگیان هم اقدام به ارائه آثار قرآنی و کاربردی و رونمایی از طرحهای قرآنی خود کرد. دانشگاه علم و صنعت با یک طرح خوب در نمایشگاه حضور داشت، همچنین وزارت بهداشت در کنار فعالیتهای قرآنی، کار پایش سلامت را به صورت گروهی انجام داد و مشاورههای پزشکی و سلامت به مخاطبان ارائه کرد. دانشگاه آزاد هم با اجرای اعتماد نو به نقل از برنامههای نمایشی فعالیت خوبی داشت.
اجرای گروه بینالمللی اسرا دیگر اعتماد نو به نقل از برنامه جانبی آئین پایانی بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم بود. این گروه سال گذشته اجرایی را در محضر مقام معظم رهبری داشتهاند.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از ۲۱ اردیبهشت در مصلای حضرت امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد و امشب (شنبه) چهارم خرداد با تجلیل از برگزیدگان به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام