تدوین سند توسعه کردستان علمی و توسعه ای است

حسین فیروزی امروز در دهمین جلسه شورای توسعه استان که با حضور وزیر کشور در کردستان برگزار شد اظهار کرد:  سند توسعه استان مبتنی بر اطلاعات دقیق علنی کارشناسان و مدیران استان در سطح ملی و استانی تدوین شده و اجماعی از سطوح مختلف منطق با مطالبات افکار عمومی و مدیران و کارشناسان استان است.

وی ادامه داد: سند توسعه استان سندی مبتنی بر نظریه علمی بوده و پشتوانه آن نظریه توازن است که صرفا هدف آن رشد اقتصادی نیست بلکه توسعه اقتصادی استان را در نظر دارد.

معاون توسعه‌ اقتصادی استانداری کردستان بیان کرد: تدوین این سند بر اساس مزیت ها و نقاط قوت استان است بنابراین اعتماد نو به نقل از برنامه صرفا بر اساس توسعه اجتماعی نیست، لذا اعتماد نو به نقل از برنامه‌ای مستحکم و توسعه ای است.

وی با اعلام اینکه تاکنون اقدامات موثری برای اجرایی کردن این سند انجام شده است عنوان کرد: جهت دهی به فعالیت ها و متمرکز شدن مدیریت استان و وزارت خانه ها بر روی پروژه‌های مهم و موثر استان یکی از مهم ترین نکات مورد توجه برای توسعه استان است.

وی ادامه داد: برای اتمام برخی از این پروژه ها به دلیل نبود تمرکز بر روی آنها زمان زیادی صرف شده است. طی دو سال اخیر روند اجرایی این پروژه ها بر اساس سند توسعه استان رشد بهتری داشته است.

فیروزی بیان کرد: سالن ورزشی ۶۰۰۰ نفری استان، شهرک صنعتی شماره ۴ سنندج، مجتمع فرهنگی هنری سنندج، فاز اول منطقه ویژه بانه، فرودگاه سقز، پنج پروژه اولویت دار استان است که با تدوین سند توسعه استان روند رو به رشدی داشته است.

چگونه با ۲۸ میلیون، وام ۲۴۰ میلیونی بگیریم؟
هم اکنون بخوانید

وی با اشاره به راهبردهای بخش آب در سند توسعه افزود: محور توسعه استان، بخش کشاورزی است. سند توسعه استان می‌تواند بر مهم ترین محور توسعه استان تاثیر گذار باشد.

وی در رابطه با ردیف اعتباری در قانون بودجه برای آبرسانی به شهرهای بانه، مریوان، قروه، دهگلان و بیجار گفت: در سال ۹۸ ردیف بودجه برای پروژه های آبرسانی به شهرهای استان تعریف شده و موضوع در حال پیگیری است.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 12 =

دکمه بازگشت به بالا