۶۰ ساعت آموزش مهارتی در ۲۳۰ رشته برای دبیرستانی‌ها

به گزارش ایسنا، مرضیه مسگرزاده با بیان اینکه مدرسه خانه دوم دانش آموزان است گفت: اما تا زمانی که خانواده خود را مسئول تربیت دانش آموز و فرزند خود نداند و همکاری ویژه و تنگاتنگی با مدرسه نداشته باشد اجرای ماموریت‌های مدرسه ناممکن است.

وی افزود: از طرفی اگر مدارس اولیاء را درون مدرسه به خدمت نگیرند و فرصت را برای حضور و مشارکت آنها در تمام اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها فراهم نکنند به تنهایی قادر به انجام ماموریت‌های خود نخواهند بود.

مدیرکل دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش از اولیای دانش آموزان تقاضا کرد که مدرسه را از آنِ خود و خانه فرزندان خود بدانند و اندیشه‌های خود را در اختیار مدرسه قرار دهند تا مدرسه نیز از این فرصت طلایی استفاده کند.

مسگرزاده، تربیت شهروندان و کسب آمادگی دانش‌آموزان برای حضور در اجتماع را نیازمند آشنایی با مهارت‌های زندگی و استفاده به موقع از آن دانست و گفت: جهت گیری آموزش و پرورش به سمت مهارت آموزش دانش‌آموزان موضوع جدیدی نیست و در اعتماد نو به نقل از برنامه درسی دانش آموزان مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به تدریس کتاب ” کار و فناوری” و “فرهنگ و هنر” در دوره متوسطه اول بیان کرد: فعالیت‌های عملی در این دو حوزه، نقش اصلی را ایفا می‌کند و دانش‌آموزان نیز تحت نظارت و راهبری معلمان خود با مهارت‌های مختلف آشنا می‌شوند.

مدیرکل دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: دانش‌آموزان در سه پایه متوسطه اول (هفتم تا نهم) ۳۰ پودمان را می‌آموزند و برای کسب شرایط بهتر مهارت آموزی در دوره دوم متوسطه آماده می‌شوند. علاوه براین، آموزش و پرورش در کنار اعتماد نو به نقل از برنامه درسی دانش‌آموزان از فعالیت‌های مکمل نیز برای مهارت‌آموزی بهره می‌گیرد.

شناسایی ۳۵۱۹ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور/ ۳۶ شهرستان در وضعیت قرمز
هم اکنون بخوانید

مسگرزاده با اظهار اینکه طرح ایران مهارت در سومین سال برای دانش‌آموزان متوسطه اول اجرایی می‌شود گفت: طی توافق با سازمان فنی و حرفه‌ای امکان برخورداری از ۶۰ ساعت آموزش مهارتی در بیش از ۲۳۰ رشته برای دانش آموزان فراهم شده است.

مدیرکل دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین از اجرای اعتماد نو به نقل از برنامه تعالی مدیریت مدرسه با محوریت مشارکت اولیای دانش‌آموزان در مراحل تصمیم‌گیری برای اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی‌های مدرسه و مشارکت بر نظارت بر عملکرد مدرسه سخن گفت و افزود: یکی از اعتماد نو به نقل از برنامه‌های آموزش و پرورش که امسال پنجمین سال اجرای خود را پشت سر می‌گذارد اعتماد نو به نقل از برنامه ملی «تعالی مدیریت مدرسه» است.

مسگرزاده که در اعتماد نو به نقل از برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد، اظهار کرد: مدارس مجری طرح تعالی مدیریت مدرسه آغوش خود را برای جلب مشارکت اولیاء گشوده‌اند و به عنوان وظیفه اصلی از این موضوع تبعیت می‌کنند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا